Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 21 m² bez realitkyV Háji, Praha - Holešovice

V Háji, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Ponúkam k prenájmu menší byt v tichej, kľudnej lokalite Praha 7 - Holešovice. Byt je po kompletnej rekonštrukcii /nové rozvody vody, elektoinštalácia/, má nové bezpečnostné dvere NEXT, vlastné vykurovanie, merače vody. Byt je vybavený novou kuchynskou linkou s barovým pultom a modernými elektrospotrebičmi.

Je umiestnený blízko centra /spojenie na Václavské námestie cca 15min., metro C Nádraží Holešovice cca 10 min. chôdzou/, v okolí je všetka občianska vybavenosť.

K bytu prináleží internet od UPC, možnosť TV. Prenájom riadnou nájomnou zmluvou. Energie a internet budu prepisane na najomcu (cca 1000,- CZK). Najom 7.500,- CZK + poplatky 500,- / osoba + elektrina. Vhodny pre 1 osobu.

Dostupný od 1.5.2014.

Pozadujem kauciu 2 mesacnych najmov.

I’m offering a smaller apartment in quiet, calm area of Prague 7 – Holesovice. The flat has been completely reconstructed (new water pipes; electricity); it has new security door NEXT; it’s own heating; water regulators. The advantage of the flat is that it has brand new kitchen with modern counter (bar counter) and modern kitchen equipment.

It’s located close to city center (15 min. by tram to Venceslav Square; 10 min. walk to metro station C - Nadrazi Holesovice).

It has internet (UPC), TV possible. Energy fees will be transferred on the tenant.

Available from 1.5.2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu125487
Dispozice1+kk
Podlaží1
Užitná plocha21
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.