Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyHojerova, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj

Hojerova, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 936 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Družstevní byt 3+1 o výměře 80 m2 v cihlovém domě v nové zástavbě v Kuřimi (2. NP/3). Dům byl zkolaudován v roce 2003. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s el. sporákem (sklokeramická varná deska), myčkou, koupelnou s rohovou vanou a WC, vlastním zdrojem vytápění a ohřevu vody (plyn), plovoucími podlahami (s dlažbou ve vstupních prostorech a koupelně) a prostorným balkonem (10 m2). V bytě se nachází předsíň, koupelna, komora, kuchyň, obývací pokoj (17 m2) a dvě ložnice (16 a 14 m2). Je zde zaveden internet a možnost připojení telefonu, kabelové a digitální televize. K bytu náleží parkovací místo před domem.

Po doplacení jistiny (500 000 Kč) formou měsíčního nájmu bude byt převeden do osobního vlastnictví v roce 2023 (důvodem je čerpání státní dotace na výstavbu nájemního bydlení). V domě jsou dvě kočárkárny. Dům se nachází v klidné žádané lokalitě v těsné blízkosti lesa. Dobře dostupná občanská vybavenost. Město je napojeno na brněnskou MHD, zastávka 4 minuty chůze od domu. Vzdálenost do centra Brna cca 10 km.

Právní stránka převodu členských práv je zajištěna (v ceně). Jsme soukromý majitel, nehledáme zastoupení RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu125893
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha80
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.