Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 181 m² bez realitkyMyslíkova , Praha - Nové Město

Myslíkova , Praha - Nové Město
Cena12 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 621 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Naprosto jedinečná nabídka velkého půdního bytu v centru Prahy. Byt prošel celkovou rekonstrukcí, při které byl kladen důraz na vysokou kvalitu použitých materiálů. Exklusivitu tohoto bytu dále potrhuje jeho rozloha, která činí 181m2 a také fantastický výhled na Hradčany. Dispozičně je byt řešen jako 4kk s velmi zajímavou galerií, balkonem o rozloze 8m2 a dřevěným schodištěm. V bytě dále naleznete 2 koupelny s rohovou vanou a toaletou, šatnu, vlastní plynový kotel pro ohřev vody a vytápění, samostatné WC a velké ateliérové okno. Součástí bytu je i klimatizace, která je ve všech obytných místnostech. K dispozici ihned. Prohlídky možné po domluvě kdykoliv během dne ( i o víkendu ). Cena k jednání.

Absolutely unique offer of large garret in the centre of Prague. Whole apartment was completely reconstructed with the main accent on the details and high quality of used materials. Exclusivity of the apartment is mainly the total area which is 181m2 and also fantastic view to Hradčany. The flat has 4 rooms, balcony ( 8m2 ), 2 big bathrooms ( each with toilette and the bath ), dressing room, wooden stairs, one separated WC and the room with the gas boiler. Possible to see the flat whenever during the day. Prize negotiation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu125897
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha181
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.