Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyMagistrů, Praha - Michle

Magistrů, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


zařízený byt 2+kk, 57 m2, Velmi světlý, útulný byt 2+kk se nachází v 1.patře rekonstruovaného činž. domu s atriem, plastová okna, nové veškeré rozvody, dřevěné podlahy, koberce, dlažby, topení plyn. Byt je zařízen nábytkem. Kuchyň je vybavena kuch. linkou s el. sporákem a troubou, lednicí s mrazničkou,základním nádobím. V pokojích postele, skříně, stolky, židle. Nová koupelna se sprchovým koutem a WC a pračkou. Telefonní a satelitní rozvod. Zdarma WIFI, okamžitá asistence a řešení v případě jakýchkoliv poruch (správce v objektu). Neprůchozí pokoje. Možno max. pro 3 osoby. Poplatky zahrnují platby za elektřinu,plyn,vodu,popelnice, úklid, osvětlení chodby. Cizinci nevadí.

Skvělá občanská vybavenost park, škola, školka, poliklinika, obchody, banka, sportovní vyžití atd."za rohem".Výborná dopravní dostupnost - spojení MHD na metro C i A,tram 11 min. na Václavák, 5 min.autem na D1 / již. spojku, vlak (Vršovice). Byt se nachází ve velmi dobré, klidné a bezpečné lokalitě, parkování možno před domem a v přilehlých ulicích – žádné parkovací zóny a je ihned k nastěhování. Při podpisu smlouvy min. na 12 měs.je splatná kauce ve výši nájmu + poplatky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu126210
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.