Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 174 m² bez realitkyŽižkova, Uhlířské Janovice - Uhlířské Janovice, Středočeský kraj

Žižkova, Uhlířské Janovice - Uhlířské Janovice, Středočeský kraj
Cena1 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 150 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům (možná i komerce nebo pronájem) v bezprostředním centru Uhlířských Janovic. Rodinný dům je v klidném prostředí u kostela,(není památková zóna). Dům je po kompletní rekonstrukci (2007) v precizním provedení. Nové elektrorozvody, vodovodní rozvody a kanalizace, zateplené patro, stropy, zrekonstruovaný odvodněný sklep, střecha (pálená taška), plastová okna, odizolování. Zbývá zateplit fasádu (materiál je zakoupen).

V přízemí domu je prostorný obývací pokoj, na který navazuje samostatný kuchyňský kout a jídelna, která je také vstupním místem do 1. patra. Za kuchyní je koupelna s podlahovým topením, se sprchovým koutem a WC. Exklusivním schodištěm se dostaneme do horního patra domu, kde se nachází další 2 prostorné místnosti (velký dětský pokoj 32m2, možno rozdělit na 2 a ložnice), koupelna s podlahovým topením, rohovou vanou a WC. V chodbě mezi pokoji je efektní voliéra, možno předělat na šatnu.

Obytná plocha domu je 174m2, zastavěná plocha je 100m2, a zahrada okolo domu je 47m2. U vstupu k domu je nový plot. Přímo k domu vede nová asfaltová cesta. Na zahradě je 1 parkovací místo. Dům má zrekonstruovaný sklep, kde se nachází poloautomatický kotel na uhlí s násypkou. Ve sklepě je i úložný prostor na uhlí. El. boiler je na noční proud. Půda domu slouží jako prostor pro uskladnění věcí. Do domu je zaveden SAT, který je rozveden do 4 místností, WIFI. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

Uhlířské Janovice jsou plně občansky vybavené, 50km od Prahy a 20km od Kolína a Kutné Hory. Do města jezdí PID a vlaky ČD.

Realitní kanceláře-nevolat!!

We sell the family home (perhaps commerce) in the very center Uhlířské Janovic. House is in a quiet environment at the church (not a conservation area). The house is after complete reconstruction (2007), precise execution. New electro, water pipes and sewers, insulated floor, ceiling, drained renovated basement, roof (clay tiles), vinyl windows, stripping. It remains to be warmed façade (the material is purchased).

The ground floor has a spacious living room, which builds a separate kitchen and dining room, which is also the entry point to the first floor. The kitchen is a bathroom with underfloor heating, with shower and toilet. Exclusive stairs to get to the top floor of the house where the other 2 spacious rooms (32 square meters large children's room, can be divided into 2 bedrooms), bathroom with heated floor, bathtub and toilet. In the corridor between the rooms is impressive aviary, can be converted into a dressing room.

Living area of the house is 174 m2, built area is 100m2 and a garden around the house is 47 square meters. At the entrance to the house is a new fence. Directly to the house leads the new asphalt road. The garden has a parking space. The house has a renovated cellar, where the semi-coal boiler with hopper. In the basement is a storage area for coal. El. boiler is the current night. The land the house serves as a place for storing things. The house is set up satellite, which is elaborated to 4 rooms, WIFI. The house is connected to municipal water supply and sanitation.

Uhlířské Janovice are fully public amenities, 50km from Prague and 20 km from Kolin and Kutna Hora. The city runs the PID and railway trains.

Poslech

Fonetický přepisSlovník - Zobrazit podrobný slovník

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu126255
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha174
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.