Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 140 m² bez realitkyVesce u Počátek, Počátky - Vesce u Počátek, Kraj Vysočina

Vesce u Počátek, Počátky - Vesce u Počátek, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena1 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 149 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji Chalupu 4+1 s předzahrádkou, uzavřeným dvorem a velkou zahradou u obce Počátky na Pelhřimovsku. Chalupa ve velmi dobrém stavu. Obytné podkroví. Vytápění ÚT na tuhá paliva. Zavedena přípojka plynu. V současné době je objekt vytápěn plynovými kamny, nebo krbem na pevná paliva. Objekt je napojen na obecní přípojku vody a kanalizace. Zahrada navazuje za domem. Možnost přikoupení dalších pozemků. Objekt je v současnosti užíván k trvalému bydlení.Krásná okolní příroda. Veškerá občanská vybavenost včetně autobusového spojení do Prahy v Počátkách (1km). Při financování hypotékou možná sleva 100.000,-Kč!

We sell cottage 4 +1 with a front garden, enclosed court and a large garden at the beginnings of the village Pelhrimov. Cottage in very good condition. Attic. Heating with solid fuel central heating. Introduced gas connector. Currently the building is heated by gas stove or fireplace for solid fuel. The building is connected to municipal water and sewer connection. Garden builds a house. Possibility buy additional land. The building is currently used for permanent bydlení.Krásná surrounding countryside. All amenities including bus connection to Prague in Počátky (1km).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu126297
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha140
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.