Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 35 m² bez realitkyNeumannova, Praha - Zbraslav

Neumannova, Praha - ZbraslavVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Byt je volny od 01.05.2015.

Vybaveni bytu: Pronajímá se plně zařízený světlý moderní byt v luxusní vybavě o rozloze 35m2 v druhém patře cihlové novostavby z roku 2005 v osobním vlastnictví, s výtahem a bezbariérovým přístupem. V ložnici se nachází velká šatní skříň, komoda a dvoulůžko s úložným prostorem. Obývací pokoj je vybaven koženou sedačkou s úložným prostorem a s možností rozložení na dvojlůžko, knihovnou a TV. Kuchyňský kout od firmy Hanák je plně vybaven: sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou, lednicí s mrazákem. V této části je také jídelní stůl a 2 židle. V chodbě je velká vestavěná skříň s vlastním osvětlením. Koupelna se sprchovým koutem s vestavěnou skříní pod umyvadlem je plně vybavena pračkou a sušičkou. Ložnice s velkými okny je směřována na západ do klidného dvora, obývací pokoj s kuchyňským koutem s francouzskými balkonovými dveřmi směrovaný na východ s výhledem na les. Podlaha v obývacím pokoji laminátová, v ložnici marmoleum, v chodbě a v koupelně keramická dlažba.

Lokalita: V uzavřeném atriu (přístupný pouze obyvatelům domu) se nachází příjemné posezení s jezírkem a dětským hřištěm. 3 minuty od domu je supermarket Lidl a zastávka autobusů na metro B „Smíchovské nádraží“ (17minut). Bezproblémové parkovaní před domem. Dvě minuty autem na Strakonickou ulici a Pražský okruh. V okolí síť obchodů, školka, škola, zdravotnické středisko, les, inline stezka, golfové hřiště atd.

Available from 1st May 2015.

Flat equipment: We are renting fully furnished luxury modern flat of high quality in size of 35m2 in second floor of newly built brick house (2005) with lift and free barrier entrance. In bedroom you can find a large wardrobe with chest of drawers and double bed with stowage space. In sitting room is leather sofa (decomposable double-bedded), library and TV. New kitchen from Hanak is fully equipped (ceramic hob, bake-off, dishwasher, refrigerator with freezer). Here you can also find dining table. In hall is large built-in cabinet with own lighting. Bathroom with shower bath and built-in cabinet is equipped with washing-machine and dryer. Large window in sleeping room is oriented west and French window in sitting room east. Floor areas are: marmoleum in sleeping room, laminate in sitting and kitchen room, ceramics in hall and bathroom.

Location: The house has its own atrium with beautiful place for gathering with small lake and playground. Just 3 minutes walk takes you to supermarket Lidl or bus stop (17minutes to underground B – “Smíchovské nádraží”). Trouble free parking is possible in front of house. 2 minutes by car gets you to Strakonicka Street or to new Prague’s round bound. In surroundings you can find various shops, kindergarten, school, medical services, forest, in-line path, golf etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu126722
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.