Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 98 m² bez realitkyJeseniova 8, Praha - Žižkov

Jeseniova 8, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Byt je součástí obytného komplexu zdárně propojujícího historickou zástavbu s elegantní soudobou architekturou. Je situován vnitrobloku obytného celku, je obklopen zelení, nabízí atraktivní výhledy.

Hlavní vlakové i autobusové nádraží je vzdáleno do pěti minut cesty veřejnou dopravou, Václavské náměstí 8 minut. V domě je k dispozici kryté garážové stání. Pražská magistrála je vzdálena necelý kilometr.

V okruhu do 400 metrů naleznete supermarket, bankomat, poštu, školku, školu, restaurace, úřad městské části, policejní stanici, bazén, posilovnu, kosmetické studio a další. Vedle domu se nachází rozsáhlý městský park Parukářka s moderním dětským hřištěm a nádherným výhedem na Hradčany.

Samotný byt se skládá ze dvou rozlehlých obývacích pokojů z nichž jeden je vybaven kuchyňskou linkou, druhý nabízí vstup do menší ze dvou koupelen. Stěna obou těchto pokojů je tvořena francouzskými okny směřujícími na velkou jižní terasu. Oba pokoje jsou vzdušné a prosvětlené.

Dále v bytě naleznete klidnou ložnici s menším oknem, pracovnu, samostatné WC a druhou koupelnu.

V domě je výtah a nájemníkům bytu je zdarma k dispozici privátní sklepní kóje. Pro odkládání jízdních kol i kočárků menší zastřešená terasa.

Garážové stání přímo v domě je možné zajistit za 2500,- Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu126815
Dispozice4+kk
Podlaží3
Plocha98
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.