Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+kk • 75 m² bez realitkynení, Býšovec - Býšovec, Kraj Vysočina

není, Býšovec - Býšovec, Kraj Vysočina
Cena600 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 545 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům, který se nachází cca 45km SZ od Brna v malebné vesničce Smrček asi 1km nad hradem Pernštejn. Jedná se o hezké a klidné místo.

RD je z poloviny podsklepený, jedná se o 2 sklepy s celkovou plochou asi 35m2.Obytná část se skládá ze dvou pokojů, kuchyňky a spojovací chodby. Z pokdroví je možné udělat obytnou část domu.Na domek navazají nebytové prostory - kůlny a stodola. Celková zastavěná plocha je 180m2, včetně pozemku se jedná o 750m2. Nutné dobudovat sociální zařízení. Před domem je parkovací stání minimálně pro 2 auta.Autobusová zastavka je necelých 100 od domu.Vlasní studna - pitná voda, vytápění - tuhé paliva. V blízkém okolí hrad Pernštejn, Ranč s ustájenými koni, lyžařské vleky,Nedvědice - základní vybavenost jako je ZŠ, doktor,obchody,sportovní aktivity,zimní stadion. Asi ve vzdálenosti 10km Bystřice n/P, kde jsou obchody, zdravotní péče, kulturní/sportovní aktivity atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu127105
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha75
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.