Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 390 m² bez realitkyBílý Potok , Bílý Potok - Bílý Potok pod Smrkem, Liberecký kraj

Bílý Potok , Bílý Potok - Bílý Potok pod Smrkem, Liberecký kraj
Cena2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 984 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


VÝHODNÁ INVESTICE. SLEVA 10 % PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ.K prodeji nabízíme komplex 3 budov,přístupových cest a parcely vše o celkové rozloze

5322m2 v Chráněné krajinné oblasti Jizerský hor v obci Bílý Potok pod Smrkem.Nemovitost představuje jedinečnou možnost investice a po renovaci lze využít jako penzion,nájemní byty (v obci je veliký nedostatek nájemních bytů),dům pro seniory,chráněná dílna a ubytováním a pod.Hlavní budova postavena 1886 (půdorys 390m2) má solidní žulové a cihlové zdi,je v dobrém konstrukčním stavu,třípodlažní,částečně podsklepená,s více než 20 místnostmi. Část přízemí má klenuté stropy,v 1. patře se také nachází 3+1 byt.Velice prostorná půda se zdravými krovy je ideální pro vestavbu 2 bytových jednotek.Střecha v dobrém stavu-hliníkové šablony.Za hl. budovou se nachází částečně podsklepená 2 patrová stodola (půdorys 140m2) a vedlejší patrový domek (90m2).Přístupová cesta k budovám a malé nádvoří před stodolou jsou vyasfaltované.Součástí prodávané nemovitosti je parcela o rozloze 2800m2,situovaná za domem,která je zahrnuta do územního plánu obce a je možno ji rozdělit na 3 stavební parcely s nerušenými výhledy na Jizerské hory a Frýdlantské cimbuří.Lokalita nabízí snadný přístup k vyhledávaným turistickým atrakcím:cyklotrasa Singltrek-2km,Jizerská magistrála-7 km, 6 sjezdovek (nejdelší 2,5 km)+kabinková lanovka a noční lyžování z polské strany Smrku-14 km.Hustá sít značených turistických a cyklo tras. Wellness procedury v Lázních Libverda-4 km,koupaliště-3 km,krytý bazén 8 km (Nové Město).

Nemovitost je situována ve svahu,daleko od řeky a nebyla zasažena při povodních.

Liberec-27 km,Frýdlant-12 km.V obci vlaková a linková autobusová doprava,škola,školka,obchod,pošta,3 restaurace.

Důvodem prodeje - stěhování do zahraničí.

For any information regarding this property, please contact the owner, who speaks fluent English

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu127212
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha390
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.