Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu Garsoniéra • 37 m² bez realitkyJeseniova, Praha - Žižkov

Jeseniova, Praha - Žižkov
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme byt 1+kk v 36 m2 po rekonstrukci s výhledem do velkého zeleného dvora a střechy protějších domů, v klidném místě 1 minutu chůze od parku Židovské pece, 5 min od zeleného pásu na Balkáně spojeného s Vítkovem, 10 min od parku Parukářka a 5 min od vysokoškolské koleje VŠE. Zastávka tramvaje Strážní 2 min chůze. Do centra 15 min, metro B Palmovka 8 min, metro A Želivského 10 min, metro C Hlavní nádraží 15 min. Byt se skládá z obytné místnosti s kuchyňskou linkou 22m2, předsíně 5m2, koupelny 5 m2, záchoda 1m2 a šatny s nižším stropem 3m2. K bytu patří zabezpečený sklep cca 7 m2. K dispozici balkon na chodbě. Na podlaze palubky, v předsíni parkety. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem, kabelový internet UPC. V bytě je funkční komín, takže je možné používat krbová kamna či krb. Nové rozvody vody, plynu, topení. V koupeně sprchový kout. V předsíni vestavěná skříň. V pokoji mimo kuchyňské linky 3 vestavěné knihovny a policová skříň. V šatně police a tyče na věšení ramínek. Zachovalé a renovované původní dveře a okna včetně klik. Vstupní dveře bepečnostní s trezorovým zámkem. Nízké poplatky do SVJ (750 Kč za měsíc). V domě nové rozvody vody. V souč době je ve fondu oprav cca 2 mil Kč, ze kterých je plánováno zateplení domu na nízkoenergetický standard, společné elektrorozvody a výtah. V domě jsou příjemní obyvatelé. Dům je čistý a zamyká se. Vzhledem k blízkosti kolejí VŠE je byt vhodný např. pro studenta, nebo pro pronajímání (reálný nájem dle RK 8 000 Kč měsíčně + poplatky (nyní plyn 600Kč, el. 800 Kč). Kino Aero 7 min chůze :-)

We sell studio apartement 36 m2 in the green neighborhood. The apartment is renovated with a view of the large green yard and roofs of the opposite houses, in a quiet location, 1 minute walk from the park Židovské pece, 5 minutes away from the green belt Balkán, coupled with a park Vítkov, 10 minutes from the park Parukarka and 5 minutes from the economic university halls of residence. Tram 2 minutes walk. Center 15 minutes by tram, subway station B Palmovka 8 minutes, subway Želivského 10 minutes. The apartment consists of living room with kitchen area 22m2, hall 5m2, bathroom 5 m2, 1 m2 toilet and dressing room 3m2. The apartment includes a secure basement about 7 m2. Balcony available in the corridor. Heating and hot water by the gas boiler. The apartment has a functional chimney, so it is possible to use the stove or fireplace. New water, gas, heating. The hall includes wardrobe. In the room outside the kitchen area are 3 built-in bookcases and cabinet. Preserved and renovated original doors and windows, including handles. Safeta entrance door. Low fees to the condominium (750 CZK per month). The house has new water piping. At the repair fund is about 2 million CZK, of which it is planned to use for house insulation in the low-energy standard, common electrical, and lift. In the house are nice people. The house is clean and locked up. Because of economic University's halls of residence is the apartment suitable for student or for rental (rent 8000 CZK per month + utilities (now 600 CZK gas, electric. 800 CZK).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu127280
DispoziceGarsoniéra
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha37
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.