Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 97 m² bez realitkyPartyzánské Náměstí, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Partyzánské Náměstí, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt po rekonstrukci 3+kk v kvalitní lokalitě, přízemí/4p, v historickém domě – opravená fasáda, chodba, zvonky, výborná/pěší dostupnost centra Ostravy, školy/školky v blízkosti vlastní plynové topení, u Komenského sadů, dřevěné parkety, kvalitní plovoucí podlaha, nová dřevěná okna, koupelna s vanou a sprchovým koutem, kuchyně.Koupelna 12m2, 2 pokoje 20m2. Kvalitní bydlení v zeleni v centru. Energie 3000Kč, Internet, kabel, satelit k dispozici. Kauce 2 nájmy.

Renovated flat groundfloor in 4 floor historical building, in calm, green area in Ostrava centrum, international kindergarden/school in walking distance, close to park Komenskeho sady, river, free time activities (tennis, squash), 3 min to highway, walking distance to the city, Equipment: own gas heating, wooden floor, new wooden windows, living room with kitchen, 12sqm bath with shower, 2 rooms 20 sqm each, parking in front of the house. Possible to rent as fully equiped with furniture. SAT, internet available. Longterm (2Y) period preffered.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu127401
Dispozice3+kk
Typ budovyCihla
Plocha97
VybavenoČástečně

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.