Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyLukášova, Praha - Žižkov

Lukášova, Praha - Žižkov
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 953 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velký, nový 2+kk (63,2m2), na Žižkově v Lukášově ulici 188/2 Praha3 -mezi parky Vítkov a Parukářka.

Jedná se o velmi prostorný, krásný 2+kk v OV- čistá podlahová plocha bytu 63,2m2 v rezidenci Vítkov (vyzdívaná 6p novostavba z r.2005) Byt je orientován na Z, byl navržen architektem s ohledem na estetiku a praktičnost: plovoucí podlaha, keram. dlažba, dřevěná eurookna, v koupelně žebříček a vana se zástěnou, interiérové skleněné tvárnice. Je vybaven značkovou kuch. linkou včetně všech spotřebičů (vč. myčky, pračky...), telefonní přípojka, satelit, STA. Vytápění ústřední (centrální plyn. kotel)s odečty dle spotřeby. Dispozice: chodba (4,8m2), koupelna s WC (5,5), pokoj – ložnice (17,1m2), velký pokoj OP+kk (35,8m2).Rezidence Vítkov je s ostrahou, údržbářem, výtahy až do garáží, v jednosměrné ulici v pěkné části Žižkova, dva zelené parky Vítkova a Parukářka má v těsné blízkosti. Výhodou je i výborná dopr. dostupnost-je velmi blízko centra. Veškerá obč. vybavenost v okolí –Billa+pošta+lékárna+škola do 200m, Pěšky: metro Flora (9 min), Křižíkova, Václ. nám.(20 min pěšky).

K bytu můžeme současně prodat i garážové stání v obj. (+390.000Kč). Navrhujeme oboustranně bezpečný způsob prodeje- přes notářskou úschovu vč. kupní sml.od státního notáře (cena za notáře by byla již v ceně). Majitel:handzelova@volny.cz. Nehledáme RK, jen skutečné zájemce - o bydlení či o investici (vč. pronájmu s měsíčním čistým příjmem 13.500Kč).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu127647
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha63
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.