Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 126 m² bez realitkyŠlikova, Praha - Břevnov

Šlikova, Praha - Břevnov
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 43 098 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Velký a světlý byt o 126 m2 vnitřní podlahové ploše 4 + kk ve třetím patře novostavby bytového domu. Nachází se v krátké docházkové vzdálenosti od Pražského hradu, Petřínu a Ladronky. Dokončeno v létě 2006. Nedaleko je park dále na nedaleké ulici Bělohorská je mnoho obchodů, restaurací a školy.

Obývací pokoj 39m2 je s kuchyňským koutem odděleném zdí a skládacími dveřmi při jejichž zavření je z linky malá samostatná kuchyňka. V bytě jsou tři velké ložnice 29m2, 14,5m2, 15,5m2, dvě koupelny, jedna s rohovou vanou 7,2m2, druhá 4m2 se sprchovým koutem a dvě samostatné WC. Na jižní orientaci je velká lodžie 8m2. Ve vstupní hale je vestavěná skříň jako šatna velká 3 m2, kde je i prostor pro pračku.

Apartmán má dubové dveře, podlahy a kuchyňskou linku. Ta je vybavena vestavěným ventilátorem, troubou Bosch, indukční varnou deskou,myčkou, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou. Koupelny jsou Ravak a Jika, s kohoutky a sprchou armatur Hansgrohe.

Bytový dům se nachází v památkově chráněné oblasti Tejnka, a zahrnuje 17 bytů a 2 studia na pěti patrech, se sklepními kójemi a společným garážovým stáním v podzemním podlaží. Stavba je vyztužený-betonový skelet, včetně podlahových konstrukcí, obvodové stěny a příčky z Porotherm cihel. Byty jsou vybaveny lodžiemi ve vnitrobloku zadní části nemovitosti. Budova má výtah.

V ceně prodeje jsou hlídané podzemní parkovací stání a sklepní kóje 4 m2.

Large and bright 126 m2 4+kk apartment on the third floor of a new build apartment building completed summer 2006, located a short walking distance from Prague Castle, Petřín and Ladronka parks, and the many shops, restaurants and schools around Bělohorská street.

The apartment comprises a living room with kitchen corner separated by wall and folding doors, three large bedrooms, separate bathroom, toilet/bidet and shower/toilet rooms, and 5 m wide south facing balcony. There is a large 3 m2 built in cupboard in the hall with plumbing for a washing machine.

The apartment features oak doors, flooring and kitchen, built in Bosch fan oven, induction hob, dishwasher, fridge/freezer and microwave. Bathroom fixtures are by Ravak and Jika, with taps and shower fittings by Hansgrohe.

The apartment building is located in the heritage protected area of Tejnka, and comprises 17 apartments and 2 studios on five floors, with cellar compartments and a common garage on an underground floor. The construction is a reinforced-concrete skeleton, including floor structures, with Porotherm brick peripheral walls and partitions. The flats are fitted with balconies at the rear of the property. The building has an elevator.

Included in the sale are a secure underground parking place and a 4 m2 cellar unit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu127960
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha126
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.