Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 101 m² bez realitkyAmforová, Praha - Stodůlky

Amforová, Praha - Stodůlky
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Byt v příjemné lokalitě, 3 min. chůze na metro (Lužiny, B), do centra 10 min. Přímo na patře vedle bytu je komora - 8.5 m2 (není započítáno do celkové výměry). Okna v bytě jsou nová - plastová. Dům má kompletně nové fasádní zateplení. Byt má balkón (6m2) a rohovou lodžii (slouží jako zimní zahrada), obojí je zasklené. Koupelna i WC jsou zrekonstruované a vyzděné. V bytě jsou dvě šatny (jedna slouží jako pracovna). V kuchyni je plovoucí podlaha, linka má vestavěné spotřebiče - myčka, trouba a varná deska (plynová), lednička a mrazák. V předsíni jsou vestavěné skříně a také plovoucí podlaha. Vchodové dveře jsou bezpečnostní. V ložnicích a kuchyni jsou vnitřní žaluzie. V domě je k dispozici sušárna, mandl, ping-pongový stůl a samozřejmě výtah. V místě je obchod s potravinami, sportovní a dětská hřiště, mateřská školka, tři ZŠ, zimní stadion, tenisové kurty, minigolf, bruslařská dráha. Možnost příjemné procházky v blízkém parku (jedna z největších parkových ploch v Praze západ) s velkým množstvím zeleně a dvěma rybniky. Parkovací místa jsou přímo před domem nebo v placených garažích u domu, popř. na nedalekém hlídaném parkovišti. Nákupní centrum Zličín, Nové Butovice, Anděl jsou vzdálena do 15 minut. Byt je družstevní, anuita splacená a převod do osobního vlastnictví MOŽNÝ. I na DB lze sjednat hypotéku. Byt je orientován na JV.

Kontakt na mne (majitelka): 607286205

K nastěhování: 28/02/2009

An ideal place for family with children - near is a big park, roller skate park, minigolf, tenis, icehockey and shopping centers (10-15 minutes by subway), kindergarten and basic school. Parking is possible right before entrance or in garage (which is paid). The flat is on the 6th floor - there is a lift. You can use iron and drier and table tenis room. On the floor there is a 8,5 m2 cellar. The flat has 2 balconies - one is like a winter garden. The kitchen (with built-in appliances), bathroom and toilet are complete reconstructed. The flat also contains 2 little rooms ( as a clother room and closet).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12810
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha101
Podlaží6
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.