Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 114 m² bez realitkyPod Kaňkem, Kutná Hora - Sedlec u Kutné Hory, Středočeský kraj

Pod Kaňkem, Kutná Hora - Sedlec u Kutné Hory, Středočeský kraj
Cena2 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 428 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Rodinný dům je umístěn v oblíbené předměstské části města Kutná Hora v Sedlci poblíž místního fotbalového hřiště.Větší rekonstrukce objektu proběhla kolem roku 1970, ale úpravy

a opravy byly prováděny průběžně. Dům má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. Budova je napojena na el. soustavu 220/380V, zemní plyn, městský vodovod a kanalizaci.

Původní stavba je z klasického cihelného zdiva. Schodiště je původní z kamene, podlahy betonové, na nich dřevěné parkety nebo keramická dlažba.. Okna dřevěná dvojitá. Vytápění na zemní plyn – WAW, ohřev teplé vody – karma.

Dispozice:

1 NP: chodba, kuchyň – okna situována do zahrady, WC , komora, koupelna 2 pokoje situované do ulice – v jednom instalovány kachlová kamna.

2 NP: schodiště, chodba,2 pokoje situované do ulice,půdička + WC

balkon do zahrady.

K hlavní budově je přistavěna kůlna, která odděluje sousední pozemek. Do domu se vstupuje po schodišti, takže i zahrada je umístěna nad terénem ulice. Zahrada je nádherná, zarostlá keři, stromy a květinami a zajišťuje jejím obyvatelům úplné soukromí.

Dům se zahradou tvoří harmonický celek, který je umístěn ve velmi klidné ulici. Vzhledem k tomu, že dům nebyl obýván mladými lidmi, vyžaduje rekonstrukci menšího typu, ale po jejím provedení bude mít všechny aspekty atraktivního rodinného bydlení. Tato lokalita je výjimečná tím, že máte pocit že žijete na vesnici a přitom jste v blízkosti všech vymožeností města (nákupní zóna, školka, škola, obchůdky, služby, pošta) nehledě na bezprostřední blízkost gotických památek.

zahrada: 340m2

uzitna plocha: 200m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128110
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha114
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.