Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 161 m² bez realitkyJanáčkova, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský kraj

Janáčkova, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský krajVybaveno
Cena6 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 524 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitel nabízí vám ke koupí koncový RŘD ó užitné ploše 161 m2, který jé luxusně vybaven á nachází v krásném prostředí obce Velké Přílepy. V přízemí jé k dispozici garáž,luxusně vybavená pracovna, nová plně vybavená kuchyň ód německého výrobce včetně vestavěných spotřebičů, obývací pokoj se vstupem na venkovní terasů s grilem a pergolou a dále koupelná se sprchovým koutem a WC, a technická místnost. V 1.patře jsou k dispozici 3 ložnice jedna s koupelnou sprchovým koutem a WC, ostatní dvě mají společnou velkou koupelnu s velkou vanou a WC, šatna. Na pozemku o 480 m2 jsou okrasné, ovocné stromy a keře. Jsou zde veškeré inženýrské sítě včetně městského zemního plynu. Nemovitost prodavam včetně luxusního nábytku. Doprava MHD 20 min. do metra Dejvická,, autem max. 10 min do Dejvic. 7-10 min do americké školy v Nebušicích a v Praze-6 Sedlec . Plná občaská vybavenost: škola, školka, lekárna, restaurace, bowling, obchody, MHD atd. Zelená, tichá a ekologicky čistá lokalita.

The owner offers to buy Town House 161 m2 floor area which is luxuriously furnished and located in the beautiful village Velke Prilepy 5 km near Prague-6. The ground floor is a garage available, luxuriously equipped office, a new fully equipped kitchen from German manufacturers, including built-in appliances, living room with entrance to the outdoor terrace with barbecue and a pergola and a bathroom with shower and toilet and utility room. On the 1st floor are 3 bedrooms with a bathroom shower and toilet, the other two share a large bathroom with large bath and toilet. The plot of 480 m2 are ornamental, fruit trees and shrubs. Are there any utilities, including city gas. Selling luxury property, including furniture. Public transport 20 minutes. the subway Dejvicka, drive up to 10 min Dejvice. 7-10 minutes into the American school in Prague Nebusice and English school "River Side" in Prague-6 Sedlec. Full amenities: schools, nursery, pharmacy, restaurant, bowling alley, shops, public transport etc. Green, quiet and environmentally clean site.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128282
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha161
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.