Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyProsecká, Praha - Prosek

Prosecká, Praha - ProsekVybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Hezký kompletně zařízený byteček 3 min. chůze od nové stanice metra Prosek. Kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou, digestoř, lednice s mrazákem, pračka, vše nové. Byt je orientovaný na jih, s výhledem na město. Prosklenná lodžie a komora k dispozici. Vestavěné šatní skříně. Koupelna s malou vanou, WC zvlášť. Byt je po čerstvé rekonstrukci, nová podlaha i okna. V ložnici jsou zatím nové matrace, objednané je dvoulůžko. Další zařízení možné po dohodě.Zapojený internet, možnost UPC.V blízkosti je supermarket Billa, restaurace, obchody a park. Vhodné pro 1 osobu bez zviřat. Volný ihned.

Lovely fully furnished one bedroom flat just 3 min.walking from the metro station Prosek- C-line. It takes just 15 min. ride to the centre - Wenceslas square. Kitchen unit, oven, glasceramic hob, digestor, fridge and freezer, washing machine, all brand new. The flat is recently refurbished with new floor and windows. A balcony with glass wall faced to south, nice view. Bathroom with a small bathtube, toilet is separated. Build-in wardrobe, extra store room.There are new mattracesses in the bedroom, a double bed within two weeks. Fixed internet, possibility of UPC cable. Supermarket Billa, restaurants, small shops and park nearby.Preferably one person,no pets. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128538
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.