Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyNové náměstí, Praha - Uhříněves

Nové náměstí, Praha - UhříněvesČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu byt v přízemí vilového domu v Uhříněvsi, orientace oken JV, byt má vlastní prostornou oplocenou předzahrádku, která je vyvýšena nad úroveň ulice o 1m. Dispozice bytu 2+kk, v bytě je šatna, koupelna a samostatné WC, v suterénu domu sklepní kóje 1,5m2. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem. V bytě je kuchyňská linka, sporák a lednička.

Byt je situován v zadní části Nového náměstí - schován za zástavbou Nového náměstí - orientace oken bytu do zeleně (chránněná oblast Uhříněveská obora). Autobusová zastávka (směr Háje/Depo hostivař) 3min. chůze, vlaková zastávka (20 minut do centra/Praha hl.n.) 10 minut chůze. V místě veškerá občanská vybavenost, na Novém Náměstí: lékařský dům, pošta, obchody, restaurace, Česká spořitelna, městský úřad; ve vzdálenosti 5-15minut chůze základní i mateřská škola.

K nastěhování od 1.3.2011. Pronájem 10 000 Kč + 2 500 Kč poplatky.

TO RENT: Ground floor apartment in a newly built villa house situated in Prague Uhříněves, orientation of windows south-east; the apartment has a spacious fenced garden/patio raised above street level by 1m. There is 1 bedroom and another room connected to kitchen (2+kk), walk-in closet, bathroom and a separate toilet and storage room in the basement (1.5 m2). The apartment is heated by its own gas boiler; there is a kitchen, stove and refrigerator, other than that it is unfurnished.

The apartment is situated in the rear part of Nové náměstí (The New Square), right in the center of Uhříněves. However, the villa house, in which the apartement is located is hidden behind the main buildings of Nové náměstí with the apartment windows facing quiet green areas (big park Uhříněveská obora). Bus stop (direction Háje / Depo Hostivař) 3min. walk, train station (20 minutes to center / Praha. hl.n. – the main train station) 10 minutes. Complete infrastructure within walking distance: on Nové náměstí: medical house, post office, shops, restaurants, bank, city council; 5-15 minutes walk to primary and nursery school.

Available from March 1, 2011; 10 000 CZK for rent + 2 500 CZK for utilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128689
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.