Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 110 m² bez realitky21012, Přebuz - Přebuz, Karlovarský kraj

21012, Přebuz - Přebuz, Karlovarský krajVybaveno
Cena2 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 256 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel prodá rekreační objekt, který se nachází v krásné a klidné lokalitě Krušných hor - v chráněné krajinné oblasti Přebuz (kolaudace domu v roce 2004). K domu náleží větší pozemek (1932 m2), který je částečně oplocen živým plotem. Dům je obehnán terasou. K příjemnému posezení slouží venkovní altánek (z roku 2009) s ohništěm a dřevěným zahradním nábytkem.

Dům je celý podsklepen (garáž, technická místnost a 2 sklepy – možnost využít jako vinný sklípek). V 1.n.p. – chodba, obývací pokoj s krbem, kuchyň, koupelna s WC a vanou. 2 n.p. – 1 velká ložnice s balkonem (dostavěním příčky možné rozdělit na 2 pokoje), dále menší ložnice. 3 n.p. – půdní prostory.

Objekt má vlastní kotel na tuhá paliva, dále ústřední elektrické topení – dálkový spínač na mobilní telefon nebo PC, krb v obývacím pokoji. Zateplení domu v roce 2008.

Parkování u objektu, kůlna na dřevo. Velký pozemek je možné využít k míčovým hrám, kopec na pozemku k bobování.

Dům je kompletně vybaven – TV, satelit, sedací souprava, kuchyňská linka se spotřebiči, manželská postel, rozkládací gauč, 3 postele, skříně na oblečení.

Tato lokalita je velice žádaná pro svoji dostupnost do Karlových Varů a Německa. Využití pro rekreační i trvalé bydlení. 500 m koupání na přehradě s velmi čistou vodou, krásná letní turistika i cykloturistika po dobře značených trasách Krušných hor. Přírodní rezervace - Velké a Malé jeřábí jezero, Velký a Malý močál, Přebuzské vřesoviště, vodní předěl. Výborné podmínky pro běžecké lyžování – přímo za domem vede běžecká trasa (napojení na Krušnohorskou magistrálu) a cca 10 km sjezdové lyžování, snowtubing, sáňkařská dráha (Bublava, Boží Dar…)

V ceně je zahrnuto vybavení domu, zásoba otopu, poplatky za převod nemovitosti včetně služeb notáře a notářské úschovy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128810
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha110
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.