Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 120 m² bez realitkyU Zvonařky, Praha - Vinohrady

U Zvonařky, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné39 900 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Pronájem luxusního, prostorného bytu 4+kk v Rezidenci Zvonařka, Praha 2, Vinohrady. Plocha bytu včetně sklepa 115,51 metrů čtver. + 2 balkony 8,92 metrů čtver. Ve všech pokojích jsou francouzská okna až k podlaze, což v kombinaci s jeho polohou v 5.NP zajišťuje krásné prosvětlení, obývák s kuchyňským koutem se 2 vstupy s nádherným ničím nerušeným výhledem na Prahu. Všechny ložnice situovány do krásné zahrady klidného vnitrobloku, která je vybavena lavičkami pro odpočinek. Byt je v uzavřeném, 24 hodin střeženém a kamerami monitorovaném areálu s recepcí. Byt se skládá ze 4 pokojů, kuchyňského koutu, koupelny se 2 umyvadly a vanou, samostatného WC, předsíně, 2 balkonů, sklepa. Možnost pronajmout 1 - 2 garážová podzemní a kamerami monitorovaná stání. Byt má nadstandardně instalovanou klimatizaci a je zařízen dřevěným dýhovaným nábytkem na míru a je vybaven bezpečnostním zařízením napojeným na recepci.

V domě je prostorný výtah a kočárkárna. Součástí areálu rezidence je luxusní nerezový krytý plavecký bazén a je zde možno využívat i služby sousedního 5-ti hvězdičkového hotelu Le Palais, který tvoří součást rezidenčního komplexu a je přístupný přímo z podzemních garáží bytového komplexu. Součástí areálu je i velká terasa. Areál se nachází velmi blízko metra trasy A (stanice Náměstí Míru) a trasy C (stanice I.P.Pavlova)

Rent luxury, spacious apartment 4 + kk, Residence Zvonarka, Prague 2, Vinohrady. Area including basement apartment 115.51 meters squares. + 2 balconies 8.92 m squares. All rooms have French windows to the floor, which combined with its location in 5.NP provides beautiful lighting, living room with kitchenette with 2 inputs with nothing spectacular uninterrupted views of the city. All bedrooms are situated in the beautiful garden courtyard, which is equipped with benches for rest. The apartment is in a closed, guarded 24 hours and cameras monitored the area with reception. The apartment consists of 4 rooms, kitchen, bathroom with 2 basins and bath, separate toilet, hall, 2 balconies, cellar. Possibility to rent one to two underground parking spaces and monitored cameras. The apartment is luxuriously installed air conditioning and is furnished with wood veneered furniture and is equipped with safety devices connected to the reception.

The house has a spacious lift and pram. The area of ​​the residence is a luxurious stainless steel indoor swimming pool and there is possible to use the services of the neighboring 5-star Hotel Le Palais, which forms part of a residential complex and is accessible directly from the underground garage of the apartment complex. The area is also a large terrace. The complex is located very close to the metro (station Namesti Miru) and line C (IP Pavlova stop)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128876
Dispozice4+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.