Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyTurgeněvova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Turgeněvova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


Nabízím do podnájmu plně zařízený byt 3+kk na ulici Turgeněvova v Brně Černovicích. Bytová jednotka se nachází na 4. patře v nedávno dokončeném cihlovém terasovitém domě. Budova je čistá, moderní a vybavena výtahem. Byt je krásný, slunný a tichý, z balkónu lze obdivovat panorama katedrály na Petrově. Budova je dobře izolovaná, což významně snižuje náklady na vytápění.

Celková rozloha bytu je cca 60m2, obě ložnice jsou neprůchozí o ploše cca 12 m2. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má plochu cca 22m2. Balkón je přístupný z obývacího pokoje a z jedné z ložnic. Kuchyňský kout je, mimo jiné, vybaven lednicí, varnou deskou, nádobím a mikrovlnnou troubou, v koupelně s vanou je k dispozici automatická pračka. K bytu náleží jedno parkovací stání přímo před domem (další parkovací místa k dispozici na nedalekém parkovišti) a uzamykatelná sklepní kóje. Byt je vybavený internetovým připojením a přípojkou kabelové TV.

Dům je klidný, bezpečný, ideální pro, mladý pár, nebo pro tvrdě studující studenty (max. 2 studenti na ložnici). Lokalita má velmi dobrou dopravní obslužnost, spojení do centra trolejbusem/busem cca 7 minut. V okolí je dobrá občanská vybavenost: pošta, restaurace, nákupní středisko, dětské hřiště, školka ....

Omezení: byt je nekuřácký, domácí zvířata striktně NE.

Cena podnájmu je 11 900 Kč měsíčně plus inkaso (cca 2400Kč měsíčně, bude vyúčtováno dle aktuální spotřeby). Kauce 1.5 měsíčního nájmu je splatná společně s prvním nájmem při předání bytu. Byt je k dispozici cca od poloviny července. Prohlídky možné po dohodě. Kontakt: telefon 774 860 045

Nicely presented, sunny 2 bedrooms apartment (3+kk in Czech terms) on Turgeněvova street in Brno Černovice. The apartment is located on 5th floor and it is overlooking the city of Brno with the view of Petrov panorama. The building is modern, clean with fresh look, low heating costs and equipped with an elevator.

The apartment is spacious (approximately 60m2), presented as furnitured. One of the 2 bedrooms and the living room have direct access on the balcony. Kitchen is fully equipped (refrigerator, kitchen stove, washing machine, and a microwave). Allocated parking lot in front of the building (additional parking available nearby) and secured “warehouse cubicle” (cellar) on the ground floor of the building. Cable TV as well as an Internet connection provided.

The building is situated in a quiet residential area, with good public transport (7 minutes ride to the centre of Brno, 20minutes to the airport) with an easy reach of local amenities (shopping centre, restaurant, pub, children playground).

The apartment is strictly non-smoking and no pets.  The rent is CZK 11 900 per month, plus utilities of approximately CZK 2400 per month (these will be charged at actual costs). A refundable security deposit of CZK18000Kč is requested.

Apartment is available from mid July 2014, viewings possible upon a request. For further details please call at 774 860 045

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128984
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.