Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyOstruzinova, Praha - Záběhlice

Ostruzinova, Praha - Záběhlice
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 789 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Byt v panelovém domě se nacházi ve 2 podlazi z 12. V bytě jsou 3 pokoje + komora a v prizemi domu je sklep. Výhled do vilove ctrvrti. Parkovani před domem na oddelenem parkovišti. Byt je po celkové rekonstrukci (dlazby, zdene jadro). V byte zustane kuchynska linka vcetne mycky a sporaku Bosh a vestavena skrin. Nutno videt. V miste dobra obcanska vybavenost, skolka, skola, zdravotni stredisko, obchod, vse dosazitelne pěšky. V dome je k dispozici pripojeni internetu (10Mb) pro obyvatele domu zdarma.

K nastěhování: 1/2/2009

Apartment is located on 2nd floor in 12ve floor house. Its 3 bedroom apartment + coatroom with storage cell located in basement of the house. Parking is in front of house on separated parking space. Appartment has beed fully renewed including kitchen, bathroom and toilet. Kitchen including dishwasher and cooker and owen will remain in the apartment. In the house there is a free internet access (10Mb). Near by there is kindergarden, school, medical treatment facility, shop everything at walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12920
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha65
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.