Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyU Stadionu, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj

U Stadionu, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím pronájem v novostavbě bytového domu (2007) bytu v prvním podlaží. Plocha bytu je 53 m2 + 7 m2 lodžie a 3 m2 sklep v přízemí. Byt je pronajímán jako částečně vybavený s moderní kuchynní (lednice,elektrickou trouba a skloremická deska, bar). V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a záchod. Chodba je vybavena rozsáhlou vestavěnou skříní. Byt je dispozici od 1. května, prohlídky možné od dubna. Základní nájem 9000 Kč/měs.+ 3500 Kč za energie, možnost kabelové televize a internetu. Bytový dům je umístěn v klidné části Kuřimi poblíž městského úřadu a cca 100 metrů od Wellness centra v Kuřimi s posilovnou a bazénem. Kuřim je 12 km od Brna s dobrou dopravni dostupností.

Flat 53 square meters large for rent from 1st of May, visits possible from April. Flat is partially equipped with kitchen and bathroom. In kitchen, there are fridge and electric oven, shower bath in bathroom and wardobes in the hall. Base rent is 9000 Kc with 3500 Kc for basic energies. Cable TV and high speed internet possible. House of flat are located na calm part of Kurim, 12 km far from Brno, close the nature and with very good transport accessibility. New Wellness centre is located round 100 metres far with new gym and swimming pools.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129315
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.