Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitky

Sibírská , BratislavaČástečně vybaveno

Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 912 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,67 %.


Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě v blízkosti centra (4 zastávky do historického centra),klidné prostředí v zeleni, 2 min. od zastávky MHD.Dobrá občanská vybavenost.Orientace bytu na JV - světlý, tichý, slunečný.Po částečné rekonstrukci - nové rozvody vody,kanalizace, plynu a elektřiny - nová KL,koupelna,samostatné WC.Všechny místnosti v bytě mají samostatný vstup z předsíně.V bytě je komora - cca 2,0 m2. K bytu patří i sklepní kóje v suterénu domu.Byt je prodejem volný.

Apartment is located in a very atractive locality (4 tramstops from the historical center of the city), surrounded by green quiet area, 2 minutes walking from the tram stop.Good access to all facilities.Light and silent apartment with the windows to the south-east. After partial reconstruction-new water,gas,electricity-new bathroom,kitchen, separated WC.2 spacious rooms and 1 kitchen,all with separate entrance from the corridor.Little storadge room-aprox.2 m2. Little cellar in the basement of the house belongs to the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129334
Dispozice2+1
Dostupné od9. 12. 2022
VlastnictvíOsobní
Plocha58
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google