Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 115 m² bez realitkyStarobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Starobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj
Cena3 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 960 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba obecního bytu 2+1 s předplaceným nájmem na 30 let, ul. Starobrněnská, Brno-střed. Celková plocha činí 115 m2. Jedná se o nadstandardní, atypický, mezonetový byt s přiznaným dřevěným historickým trámovím, nacházející se v 5. a 6.p./6-ti podlažního cihlového domu s výtahem. Dům má nová dřevěná Eurookna, novou fasádu a je zateplen. Byt se nachází přímo v centru Brna, na pěší zóně v klidném prostředí. Náklady na dokončení (koupelna, dlažba, ..) do 200.000,-. Obsahuje: předsíň, kuchyni s jídelním koutem, koupelnu, WC, obytný prostor se schodištěm do mezonetu, kde se nachází obytná galerie, ložnice a místnost pro domácí práce. Volný ihned.

New building council flat 2 + 1 with a prepaid lease for 30 years, street Starobrnenska, Brno-center. The total area is 111 m2. This is a superior atypical duplex apartment situated on the 5th and 6th floor / 6 brick house. This is a landmark building. The house has new windows, a new facade and is insulated. The apartment is located in the city center, but the pedestrian zone, a quiet environment. The cost to complete the (bathroom, flooring, ..) to CZK 200.000, -. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129345
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha115
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíObecní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.