Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 303 m² bez realitkyHlubocinka, Sulice - Sulice, Středočeský kraj

Hlubocinka, Sulice - Sulice, Středočeský kraj
Cena8 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 965 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Hlubočinka, cca 20 minut jízdy z centra Prahy.

Rozlehlý, mírně svažitý pozemek hraničí s lesem a nabízí tak dostatek soukromí a výhled do údolí.

Tento třípodlažní dům v přízemí nabízí vstupní chodbu s vestavěnými skříněmi, koupelnu pro hosty, plně vybavenou kuchyň se vstupem na terasu a obývací pokoj otevřený do patra. Horní patro zahrnuje otevřenou galerii /jednoduše oddělitelnou jako další ložnici/ s balkónem, hlavní ložnici se šatnou a privátní koupelnou, dětský pokoj a 2. koupelnu.

V suterénu se nachází dostatek úložných prostor, prádelna a také přímý vstup na zahradu. Vybavení domu zahrnuje dřevěné a plovoucí podlahy, krb v obývacím pokoji, dřevěná okna a dveře Sapeli, kondenzační kotel Buderus, zónový zabezpečovací systém, přípravu pro venkovní kamerový systém a sanitární keramiku Flaminia. V přízemí se dále nachází dvougaráž s automatickymi vraty a přímým vstupem do domu. Rozlehlá zahrada nabízí zázemí s barbecue a jezírko.

Interiér domu 303 m2, pozemek 1288 m2, zastavěná plocha kazdeho patra je 147 m2.

REALITNI KANCELARE PROSIM NEPISTE.

MOZNY I PRONAJEM NEMOVITOSTI.

Three-bedroom (4 + kk) House, 350 sqm, Praha-východ - Sulice, Hlubočinka

Family house located in a gentle slope, on a large plot neighboring a forest just a 20 minute drive from the city centre.

The three-storey house offers, an entry hall with built-in wardrobes, guest bathroom, fully equipped kitchen with access onto the terrace, and living room with double height ceiling and the upper floor consists of a gallery with a balcony /easily separated into a bedroom/, master bedroom with en-suite bathroom and walk-in closet, 2nd bedroom, and 2nd bathroom. Basement provides plenty of storage space and laundry with direct access to the garden. Equipment includes wooden and floating floors, fireplace in the living room, wood windows and doors, Buderus gas boiler, security system, preparation for installation of camera surveillance system and Flaminia bathroom fittings. There is also double garage with direct access to the house. Large garden with barbecue and pond. Interior of the house 303 m2, plot 1288 m2, foot print 147 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129351
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha303
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.