Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 280 m² bez realitkySilnička, Křenice - Křenice u Prahy, Středočeský kraj

Silnička, Křenice - Křenice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 156 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nový RD 8+kk 275 m2 užitné plochy na pozemku 1199 m2, v Křenici u Říčan . Novostavba se nachází v zástavbě rodinných domů, klidné ulici s minimálním provozem. Velmi pečlivě stavebně provedený dům je vybaven dvojgaráží, prostornou terasou a vzrostlou zahradou. Citlivě je sladěna i dlažba okolo domu. Při vstupu do domu se ocitáme v prostorné předsíni ze které je vstup do šatny, dvojgaráže a haly. Z haly je vstup do pracovny, prádelny, koupelny s WC, schodiště do horního patra a skrze prosklené posuvné dveře do obývácí místnosti. Obývací místnost tvoří jednak velký obývací pokoj s krbem, jídelní kout a velká luxusní kuchyně. Z obývaícího pokoje je přímý přístup na terasu, ze které se jde přímo na zahradu. V horním patře se nachází tři pokoje (z každého pokoje je vstup na balkon), posilovna, velká koupelna (vybavena vířivou vanou , sprchovým koutem , WC, bidetem a dvěma umyvadly) WC, a dvě šatny. Z technického vybavení je nutno zmínit video vrátného, rozvody TV, internetu O2 + telefonu do všech pokojů, zabezpečení s napojením na PCO, elektrické otevírání vjezdové brány a garážových vrat.

Obec Křenice má veškerou občanskou vybavenost a těží z blízkosti a dostupnosti metra a nákupního centra Chodov a Čestlice kde je k dispozici největší nákupní a zábavní zóna v České republice, kde se nachází obchody, restaurace, hypermarket, fitness, sportovní centrum, aquapark.

Nabízíme kvalitní dům s reprezentativním uspořádáním prostor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129439
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha280
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.