Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyDolní, Praha - Nusle

Dolní, Praha - NusleVybaveno
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 860 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt (včetně veškérých spotřebičů a nábytku) o celkové výměře 27,02 m2 + 4,53 m2 zděný sklep. Byt je dispozičně řešen jako 1+kk, nachází se v 1. patře cihlového činžovního domu v Praze 4 – Nuslích nedaleko parku Jezerka. V místě je veškerá občanská vybavenost (nákupní možnosti, lékaři, mateřská i základní škola). V docházkové vzdálenosti (3 minuty od domu) je stanice tramvaje (směr I.P.Pavlova) a autobusu (směr Pankrác).

Dům prošel částečnou rekonstrukcí (nová střecha, zděné sklepní kóje, stoupačky v plastu, …).

V bytě byla provedena kompletní rekonstrukce v loňském roce (elektrické vedení v mědi, vodovodní vedení v plastu, vytápění bytu – WAF, nový kotel k ohřevu vody, sádrokartonové podhledy s bodovými světly). Nachází se zde nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (el. trouba, sklokeramická deska, digestoř). Prostorná zděná koupelna je spojená s WC. Rovněž se zde nachází komfortní vana a pračka. Pokud jde o podlahy, v koupelně a předsíni je dlažba, v pokoji renovované parkety. K bytu náleží praktická komora (1,03m2) přímo v bytě. Byt je situován do vnitrobloku s dostatkem světla a nedoléhá zde ruch z ulice. Měsíční poplatky na jednu osobu činí 1345 Kč (fond oprav, odpadky, zálohy na vodu …), zvlášť jsou hrazeny zálohy na elektřinu a plyn. Nastěhování je možné 1. dubna 2011.

Převod do osobního vlastnictví je naplánován na rok 2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129586
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha32
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.