Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyČeskobratrská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Českobratrská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


K nájmu byt 3+1 o celkové výměře 82 m2 na ulici Českobratrská v Ostravě-centru. Byt se nachází v posledním patře, v částečně zrekonstruovaném 5ti-podlažním, podsklepeném cihlovém domě s výtahem. Součástí bytového zařízení: v kuchyni nová kuchyňská linka, sklokeramická varná 2-deska. Koupelna - sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo, keramické obklady, dlažba. WC: nová keramika + umyvadlo + geberit. V chodbě velká vestavná skříň. Ostatní pokoje bez vybavení - dle potřeby možno částečně dovybavit. Podlahy v kuchyni a chodbě dlažba, v pokojích parkety a lino. Součástí bytu je velký terasový balkón (2 x 8 m). Možnost připojení na internet a kabelovou televizi. Na patře sušárna vč. ping-pongového stolu. Parkovací karta "R". V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost. VOLNÝ K NASTĚHOVÁNÍ DLE DOHODY (ne studenti).

Rent 3 + 1 in p.o. Ostrava - Center, Ceskobratrska str., unfurnished, renovated bathroom + WC, 5 floor, elevator, beautiful bricks building, nice big terrace, revitalization, drying r. on the floor, incl. ping-pong table. Right in the center. Parking card R order. The price is final.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129649
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.