Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyŠtichova, Praha - Háje

Štichova, Praha - Háje
Cena2 198 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 322 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízený byt v osobním vlastnictví je ve čtvrtém nadzemním podlaží (třetí patro) panelového domu v příjemné a snadno dostupné pražské čtvrti Háje.

Plochy a vybavení místností:

Předsíň: 7,2 m2 - je z ní přístup do všech místností (mimo kk)

- dvě vestavěné skříně

Ložnice: 12 m2

- odkládací poličky pod parapetem, dřevěné okno se žaluziemi

Obývák: 15,9 m2

- dřevěné okno se žaluziemi

Kuchyňský kout: 5 m2

- vestavěná spížní skříň a linka s digestoří

Koupelna: 2 m2

- sprchový kout a umyvadlo, dvě pákové baterie, ventilátor

WC: 0,9 m2

- mísa se splachovadlem, ventilátor

Sklípek: 1,2 m2 (v suterénu)

- dřevěný regál

Lodžie: 7 m2 (je přes chodbu a nepočítá se do výměry bytu).

Celková plocha bytu je 44,2 m2.

Bytové jádro je zachovalé umakartové.

Vybavení je používané, některé původní.

Vstupní dveře jsou čalouněné a mají dvojbodovou závoru.

Stěny mají jen jednu nebo dvě vrstvy nátěru.

Na podlaze je lino.

Okna bytu jsou orientována na jih a výhled je

do vnitrobloku na zahradu školky - do korun vzrostlých topolů, které v létě příjemně stíní a v zimě jimi prosvítá jižní sluníčko. Auta jezdí jen v ulici na severní straně domu, takže do bytu nedoléhá jejich hluk.

V bytě je kromě společné antény STA vybudována přípojka kabelová televize UPC a rychlého internetu. Lze zde snadno zřídit telefonní linku. Je tu středně silný mobilní signál. V bytě je kromě elektřiny (25A jednofázově) zaveden také plyn. Topení zajišťují dva radiátory s měřiči tepla. Zavedena je studená i teplá voda (rekonstruované stoupačky a vlastní vodoměry).

Měsíční inkaso dělá asi 2800 Kč včetně vody, teplé vody, topení, odvozu odpadků a fondu oprav (cca 800 Kč). Připočtěte elektřinu, plyn, telefon, internet...

Dům, ve kterém se byt nachází je sedmipatrový s výtahem. V minulých letech prošel zateplením a celkovou rekonstrukcí. Panel je potažený speciální plastovou hmotou, která prodlužuje životnost domu. Dům postavily Vojenské stavby a kolaudován byl v roce 1975. Společenství vlastníků hospodaří velmi rozumně a na domě neváznou žádné úvěry.

Parkování je možné i na ulici. Hlídané venkovní parkoviště je asi dvě minuty chůze. Kryté garáže jsou asi 5 minut chůze. V okolí jsou dvě benzinové pumpy.

Háje jsou ideálním místem pro vycházky nebo sportovní vyžití – pět minut a jste v Milíčovském lese nebo v polích nad Hostivařskou přehradou. Poblíž vede několik cyklostezek a turistických tras, například podél Botiče.

Doprava je zde velmi pohodlná. Autobusová zastávka Horčičkova je asi 2 minuty pěšky. Některým z osmnácti autobusů a jste během minuty či dvou na konečné metra C – Hájích. Přímým autobusem se odtud dostanete mimo jiné na Skalku, do Radotína, do Komořan, na Želivského, do Uhříněvsi, na Černý most. Jezdí zde dva noční autobusy. Od ledna se z Hájů dostanete i do řady mimopražských zastávek.

Ve vzdálenosti asi 1 km vede dálnice D1, je tedy snadno dosažitelná a díky lesu nijak neruší. V milíčovském koridoru, kde dříve hrozila stavba dálničního přivaděče se již naštěstí staví nové domy.

Na Hájích je rozsáhlá občanská vybavenost. Najdete tu vše, co člověk běžně potřebuje, od potravin, přes poštu, zdravotnická zařízení, restaurace, drogerie, železářství, banky až po multikino. Počítačáři jistě uvítají pobočku Czech computer. V blízkosti je několik diskontů potravin (Plus a Lidl čtyři minuty, Albert osm) a také dvě večerky. V místě je mateřská škola a základní škola je asi pět minut pěšky.

Byt je připravený k nastěhování nebo zahájení úprav.

K nastěhování: 1/1/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12965
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha44
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.