Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyMečislavova, Praha - Nusle

Mečislavova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabízím pronájem útulného a hezky zrekonstruovaného bytu 2 + kk ve třetím patře, 5 minut od Nám. bří. Synků (tramvají 2 zastávky od I.P.Pavlova).

Byt je kompletně zařízený. Do konce března proběhne poslední část rekonstrukce - výměna oken. Jinak je volný k nastěhování ihned. V pokojích plovoucí podlaha, v chodbě dlažba. Hezký výhled do klidného dvora + na Vršovické nádraží. V koupelně se nachází sprchový kout + WC. V domě je výtah, možnost parkování ve dvoře (i na ulici - nejsou parkovací zóny). Vhodný pro mladý pár.

Rental offer of a cozy and nicely renovated apartment 2 + kk on the third floor, 5 minutes from Nam Bratri Synku (2 tram stops from centrum - I.P.Pavlova).

The apartment is fully furnished. By the end of March will be finished the last part of the reconstruction - windows replacement. Otherwise it is free to move immediately. The rooms have floating wood floors, tiles in the hallway. Nice view of the tranquil courtyard + Vrsovicke nadrazi train station. The bathroom has a shower corner and WC. The house has an elevator, parking in the yard (as well as on the street - no parking zone). Suitable for young couple or foreign students.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129842
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.