Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyČekanková, Květnice - Květnice, Středočeský kraj

Čekanková, Květnice - Květnice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 451 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej novostavby rodinného domu z roku 2004, kolaudace 2005, Praha-východ (Květnice/Sibřina), o dispozici 4+kk + koupelna s WC + samostatné WC + malá technická místnost. Dům je rozložen do dvou nadzemních podlaží, kde se v přízemí nachází závětří, předsíň, technická místnost s plynovým kotlem a pračkou, samostatné WC, velká kuchyň s jídelním koutem a obývací pokoj s přímým vstupem do zahrady. Kuchyň je vybavena vestavěnými spotřebiči značky Whirpool a je vyrobena na zakázku z masivní třešně s kamennou deskou a barem do obývacího pokoje. V prvním patře se nachází tři pokoje , chodba, koupelna s WC a balkón. Nad celým patrem je ještě úložný půdní prostor. Dům je vytápěn plynovým kotlem a je napojen na místní kanalizaci. Na pozemku se dále nachází samostatně stojící garáž pro dva vozy a přístavkem v současné době používaným jako sklad a technické zázemí pro bazén (Možno přestavět na druhý rodinný dům). Zahrada je okrasná a vzrostlá, opatřená závlahovým systémem napojeným na podružný vodoměr. Pozemek je rohový a oplocen zděným vysokým plotem - dostatek soukromí, možnost parkování až 6-ti vozů na pozemku. Celý dům (včetně garáže) je opatřen bezpečnostním systémem v současné době napojeným na pult centrální ochrany. K domu je možno přistavět a rozšířit jej tak až na dispozici 7+kk.

V místě je pošta, potraviny, školka, doktor, škola (výběr tří škol v blízkém okolí – 2 stanice autobusem), restaurace, rybník, hřiště. Dostupnost do centra Prahy autem cca 35 minut, nejbližší nákupní středisko 15 min. Po vyřízení formalit hned k nastěhování.

RK - NEVOLEJTE!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129900
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.