Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyOstrá, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Ostrá, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem kompletně zařízeného luxusního bytu 2+1 s parkováním, v atraktivní lokalitě Žabovřesk. Byt se nachází v přízemí RD se samostatným vchodem s maximálním soukromím pro nájemce. Celková plocha bytu je cca 75 m2. K bytu náleží prostorná terasa s příjemným posezením a nádherným výhledem do zahrady. Nabízí se skvělé ubytování v klidné části Žabovřesk na Palackém vrchu. Městská část Žabovřesky je často vyhledávána díky své bezprostřední blízkosti zeleně v podobě lesoparků s možností relaxačního využití tak i snadnou dostupností do centra Brna. Samozřejmostí je vynikající občanská vybavenost jako je třeba obchodní, kulturní a zdravotnické středisko „Rubín“, nákupní centra Billa, veškeré občanské služby včetně restauračních zařízení apod.

V obývacím pokoji je vestavěná stěna na míru s velkým úložným prostorem pro nájemce. Dále je zde rohová rozkládací sedací souprava s konferenčním stolkem, televizor, rádio a připojení k internetu. Z obývacího pokoje je výhled na terasu obklopenou okrasnou zahradou. Obývací pokoj je přímo spojen s jídelnou a kuchyní. Kuchyňská linka je zařízena běžnými zařizovacími předměty, elektr. sporákem s digestoří, myčkou, ledničkou s mrazákem a mikrovlnkou. Přes obývací část je přístupná menší ložnice s dvoulůžkem a šatní skříní. Koupelna je řešena s vanou, umyvadlem a WC. K bytu náleží komora, prádelna s pračkou a úložným prostorem.

Byt je vybaven novými hliníkovými okny s perfektní tepelnou a zvukovou izolací.

V bytě je zavedena přípojka pro rychlý internet 5Mb.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129967
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.