Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 109 m² bez realitkyStupkova, Praha - Holešovice

Stupkova, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Pronájem je nabízen na dobu 4 měsíců. V případě oboustranného zájmu je možné pronájem obnovovat na další období.

Neplatí se provize.

Příjemný a prakticky uspořádaný byt vybudovaný v roce 2006 v klidné ulici Stupkova v Praze 7 Holešovicích ve vnějším centru Prahy.

Atypický prostorný byt s vysokými stropy byl postaven jako střešní nástavba v nejvyšším 8. patře zrenovované budovy z roku 1920. Obyvatelé domu mohou využívat hydraulický panoramatický výtah.

V bytě jsou k dispozici 3 ložnice a rozsáhlý obývací prostor s kuchyňským koutem spojený s jižně orientovanou terasou směrem do klidného dvora se zelení.

Kuchyňský kout je který je vybaven myčkou, ledničkou a elektrickou troubou.

Mezi další místnosti patří koupelna se sprchovým koutem a WC a dále samostatné WC s umývátkem. V bytě je možno skladovat věci v komoře, v úložném prostrou nad koupelnou a také ve sklepní kóji, která přísluší k bytu.

V bytě je přípojka na kabelovou televizi a telefon.

Z bytu za chvíli dojdete na tramvaj (300m) či na stanici metra Vltavská (700m), odkud se rychle dostanete do centra či do dalších částí Prahy. Také železniční stanice Praha-Holešovice a Praha-Bubny jsou v docházkové vzdálenosti. Supermarkety, obchody, školka a základní škola jsou doslova jen pár kroků od domu.

Vydáte-li se směrem k řece, za několik minut dojdete k zrekonstruovanému břehu Vltavy, podél kterého vede rekreační cesta. Výhodné nákupy a široký rozsah služeb nabízí také Pražská tržnice umístěná ve vzdálenosti pouhých 100 m od domu. Krátkou cestou tramvají nebo procházkou se také můžete dostat do historického centra Prahy či rozlehlého parku Stromovka.

Byt je vytápěn plynem a má vlastní boiler a měřič. Spotřebiče v kuchyni jsou na elektřinu, ohřev vody je plynový.

Mesíční poplatky jsou pouze odhad, závisí na počtu osob, spotřebě vody, plynu a elektrické energie a také na počtu osob bydlích v domě.

The rental period is 4 months. If parties agree, can be renewed for further periods.

No commission.

Offered is a spacious 3 bedroom loft apartment built in 2006 during the reconstruction of a apartment building from 1920s with original features. It is located on top 7th floor in Prague 7, Stupkova street.

The apartment benefits from a lift, great quiet locality, good public transport access, modern kitchen and south oriented terrace connected with the living room.

The apartment has 3 separate sleeping/working rooms, a large living room with high ceilings and connects to a modern social kitchen (glas-ceramic hotplate with oven, fridge, dishwasher, microwave).

An additional large storage room, a bathroom with toilet and spacious shower corner and an additional guest toilet with a wash basin are also available.

Extra storage capacity is provided in the basement cell which belongs to the flat.

The southern oriented balcony/terrace offers a view on the Zizkov tower and the horse is facing a calm inner court yard with pedestrian access only. The flat is equipped with TV/radio and telephone connection.

The apartment has good accessibility to tram and metro: Nearby Vltavska (C-line) metro station and tram-lines are connecting to all parts of Prague and the international railway station Holesovice is reachable within 4 min. Shopping facilities, kinder garden and schools are just a few minutes of walk.

Parking is available on the street.

The banks of the Vltava river are just a couple of steps away. Prague’s heritage protected market place and Prague’s Central park – Stromovka – a large recreational area are in the neighbourhood.

Central gas heating (own boiler and meter for the apartment), electric kitchen appliance.

Monthly fees depend on the actual utilities consumption and the number of persons living in the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130062
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží8
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Plocha109
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.