Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyPtašínského, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Ptašínského, Brno - Ponava, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 655 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej členských práv k družstevnímu bytu 3+kk v Brně - Králově Poli na ulici Ptašínského. Převod do OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ možný již od 1.1.2013.

Byt o celkové ploše 77m2 (72 m2 podlahové plochy) se nachází ve druhém patře pětipatrového cihlového domu s výtahem. Dům byl postaven na konci padesátých let (velká okna, železobetonové stropy). Veškerá sociální vybavenost do 300 metrů (MHD, školka, ZŠ, Gymnázium, park s dětským hřištěm, pošta, obchodní pasáž Sfinx, městská policie).

Vstup do bytu bezpečnostními protipožárními dveřmi je do zádveří s vestavěnými skříněmi, ze kterého je přístupná koupelna s WC 6m2. Naproti vstupním dveřím je přístup do obytného prostoru - obývací pokoj s kuchyňským koutem má výměru 29m2. Z obývacího pokoje jsou oddělené vstupy do ložnice 17m2 s balkonem, do dětského pokoje 12m2 a šatny s vestavnými skříněmi 3m2. Ložnice je orientována na JV s výhledem do vnitrobloku, dětský a obývací pokoj s kuchyňským koutem na SZ s výhledem do parku. Kuchyňský kout a koupelna jsou odvětrány samostatnými systémy na fasádu domu. V bytě je korková plovoucí podlaha a dlažba; v koupelně a kuchyni i elektrické podlahové vytápění (snížená sazba na el. energii). Dále pak kuchyňská linka Hanák se spotřebiči Bosch, interiérové dveře a zárubně Sapelli - dýha bříza. Byt je vybaven elektronickým zabezpečovacím systémem. K bytu náleží sklep o výměře 3m2 s kovovými bezpečnostními dveřmi.

Jedná se o velmi kvalitně a komplexně zrekonstruovaný byt v klidné ulici v těsné blízkosti centra Brna. K bytu je možné dokoupit garážové stání za 300tis. Kč. Družstvo v loňském roce dokončilo projekt revitalizace - zateplení, výměny střešní krytiny, balkonů, oken a instalace kamerového systému atd. Fond oprav družstva disponuje částkou 2,5mil. Kč.

Uvolnění dle dohody. Prohlídky možné po předchozí domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130102
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.