Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 324 m² bez realitkySádky, Praha - Troja

Sádky, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Cena0 Kč


Řadová činžovní vila na prestižní adrese

vila z první republiky o čtyřech nadzemních podlažích a jednom suterénním podlaží. Byla provedena generální rekonstrukce při které byly využity nejkvalitnější materiály. Vše pod dohledem a dle návrhu renomované společnosti „znamení čtyř - architekti s.r.o.“. Celková plocha budovy je 323,81 m2. Bytová plocha je 286,45 m2.

Vila disponuje 4 samostatnými byty.:

Byt číslo 1: 2+1 s přímým výstupem na zahradu prosklenou stěnou z obývacího pokoje/pracovny , kompletně vybavená kuchyně/zázemí osvětlená oknem s anglickým dvorkem, ložnice/hobby také s anglickým dvorkem. Koupelna s vanou a wc, samostatné wc, 2x sklad/šatna. Velikost 57,21 m2.

Byt č. 2: 2+1 1 NP obývací pokoj s balkonem, kompletně vybavená kuchyň, předsíň, koupelna s vanou a wc, ložnice s šatnou. Velikost 53,08 m2 vč. balkonu.

Byt č. 3: 2+1 2 NP obývací pokoj s balkonem, kompletně vybavená kuchyň, předsíň, koupelna s vanou, dvěma umyvadly a wc. Ložnice s šatnou. Velikost 66,16 vč . balkonu.

Byt č.4: 4+kk mezonet v 3 a 4 NP. 3 NP tři ložnice, jedna s balkonem, koupelna s vanou a wc, předsíň schody do 4 NP. 4 NP z poloviny prosklený obývací pokoj se vstupem na balkon. Otevřená kuchyně s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna s vanou a wc. Velikost 110 m2 vč. balkonu.

Každý byt vybaven dřevěnými podlahami z masivu teak, vestavěnými skříněmi, špičkovou kuchyní s vestavěnými spotřebiči AEG vč. pračky se sušičkou, designovými svítidly a samostatným kondenzačním plynovým kotlem. Celý objekt je napojen na pult centrální ochrany. Vzduchotechnika: podtlaková s odsáváním vzduchu z WC a koupelen. Chlazení a vytápění pomocí tepelného čerpadla. Zahrada: trávníkový koberec s automatickým zavlažováním, osvětlení chodníků i zídky u venkovního sezení s grilem. Terasa je plně osvětlena. Inženýrské sítě − voda, kanalizace − el. energie − vytápění kondenzačním plynovým kotlem

Apartment house in prestigious part of Prague

After general reconstruction 2010, with immediate occupancy

partly furnished.

Four flats - 1. 2+1, 57,21 m2

2. 2+1, 53,08 m2

3. 2+1, 66,16 m2

4. 4+kk, 110 m2

garden 102 m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130349
DispoziceOstatní
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha324
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.