Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 135 m² bez realitkyStaré Smrkovice - Staré Smrkovice, Královéhradecký kraj

Staré Smrkovice - Staré Smrkovice, Královéhradecký krajVybaveno
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 295 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


RD je velmi kvalitně přestavěn, vše je nové od podlah, zdí z CD bloků po střechu BRAMAC, dřevěná Eurookna, dveře dub a komín. V přízemí je velká místnost s kuchyňským koutem, krbovými kamny a krásným dřevěným stropem, jehož součástí je schodiště do 1.patra.Dále je zde nová koupelna se sprchovým koutem RAVAC a WC GEBERIT a samostatný pokoj. V 1. patře je hala a 2 pokoje, podkroví je kvalině odizolováno se střešními okny a plovoucími podlahami. Menší pozemek je na klidném místě u potoka s výhledem na Hořice, součástí stavení je velká stodola. Je možnost parkování před domem na předzahrádce.

RD se nachází v klidné části obce mimo hlavní silnici, nedaleko je obchod, restaurace se sálem, školka, obecní úřad, zastávka autobusu, 1 km vlak.

Napojení na inženýrské sítě: plyn, elektřina a vodovod, odpad - jímka. Vytápění 2 x WAW, sporák plyn + el.trouba.

Možno předat i se zařízením dle dohody. Ideální k rekreaci i k trvalému bydlení. Ihned volné.

RD 4 bedrooms everything is new - floors, walls, wooden euro, oak doors, roof and chimney BRAMAC. There is a large room with kitchenette, fireplace and beautiful wooden ceiling, which includes a staircase to 1st floor. There is also a new bathroom with shower and toilet RAVAC GEBERIT and a separate room. In 1 floor of the hall and two rooms, the attic is insulated kvalině with roof windows and floating floors. Less land is in a quiet spot overlooking the creek Hořice, part of the building is a large barn. The parking in front on the terrace.

RD is located in a quiet village off the main road near the shop, restaurant hall, school, municipal office, bus stop, 1 km train.

Connection to utilities: gas, electricity and water, waste - sink. Heating 2 x WAW el.troubou gas stove.

May be submitted with the device according to the agreement. Ideal for recreation or permanent habitation. Immediately available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130556
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha135
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.