Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyPadovská, Praha - Horní Měcholupy

Padovská, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 700 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Krásný slunný podkrovní byt 1 + kk o ploše 37 m2, dispozičně velmi prostorně situovaný, se střešními okny, prostorným sklepem, garážovým stáním, nacházející se v klidné a dobře dostupné lokalitě Prahy v blízkosti Hostivařského lesoparku.

Byt je situován v posledním 5. patře novostavby z r. 2006 a nabízí se jako částečně zařízený. Kuchyň je vybavena kuch. linkou se spotřebiči (sklokeramická deska, el. trouba, digestoř), ledničkou a barem. Prostorná koupelna se střešním oknem, vanou a pračkou. WC zvlášť. V předsíni je velká šatní skříň a botník. Plovoucí podlahy a dlažba. Byt je orientován na jih. Zabezpečené garážové stání v ceně. Výborné dopravní spojení - 10 min. autobusem na metro trasy C-Háje, dále spojení na metro A-Skalka, B-Smíchov. Volné od 1.9.2014, PROHLÍDKY v červenci po dohodě e-mailem. Poplatky jsou kompletní včetně záloh na elektřinu, garážového stání a na všechny služby spojené s užíváním bytu. Požadujeme kauci 10.000,- a jeden nájem při podpisu smlouvy.

Nice bright cozy apartment 1 +kk in Horní Měchopupy, Prague 10, with cellar, garage availabale Kč 800,-/month. The apartment is located in the 5th floor of a brick house. The total floor area is 37 sqm. Not furnished. Available nice kitchen with appliances and washing-machine. In the bathroom there is a bath. On the floors there are floating floor and tiles. Nice site. Quiet street. The advantage of this site is its good accessibility (bus stop just 3 minutes from the house, metro C Háje 10min. by bus, metro A Skalka 15min by bus). Good civic amenities in the area of course. Everyone surely choose from rich offer of leisure activities - it is next to Hostivařký park. Ideal residence for young and dynamic couple. Ideal for you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130644
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.