Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyPoděbradská, Praha - Vysočany

Poděbradská, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Novostavba - garáž + terasa - i krátkodobě (min.6 měsíců). Pronajmu krásný, světlý a velmi dobře řešený byt o velikosti 36m2 s prosklenou terasou 9m2 na Nové Harfě. Byt je VOLNÝ OD 1.10.2011 (k jednání). Prostorově velmi dobře řešený, opticky oddělená kuchyňská linka od obývací části, ve vstupní chodbě velká vestavěná šatní skříň. Koupelna s toaletou a vanou. Na podlahách nová dlažba a lino v imitaci dřeva. Byt možno pronajmout jak zařízený tak nezařízený. K dispozici pračka a lednice. Čistý nájem 8000Kč +poplatky/2500Kč/ +elektrika/500Kč/. Možnost připojení na internet UPC. V ceně je již zahrnuto garážové stání!

Rent a beautiful, bright and very well designed apartment size 36 m2 with a terrace of 9 m2, located in New Harfa. The apartment is free from October 1, 2011. Space very good solution, optically separate kitchen from living in the entrance hall of the great built-in wardrobe. Bathroom with toilet and bath. The new floor tiles and linoleum in imitation of wood. The apartment can be rented as furnished and unfurnished. The washing machine and refrigerator. Including a garage!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130674
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.