Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 147 m² bez realitkyStrmá, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Strmá, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu řadový rodinný dům v městské části Brno Žabovřesky ve velmi atraktivní lokalitě pod Palackého vrchem, 15 min MHD od centra města. V přízemí se nachází garáž, prádelna s pračkou, dílna, zádveří se šatnou a hala se schodištěm. V prvním patře je kuchyň se spotřebiči (myčka, lednice, mikrovlnná trouba, el. trouba s plynovým sporákem), jídelna, spíž, obývací pokoj a WC, ve druhém patře jsou pak koupelna s WC, čtyři pokoje (pracovna, ložnice, pokoj a dětský pokoj), ze dvou pokojů je vstup na balkon s nádherným výhledem na město. Obytná plocha je 147 m2, před domem je předzahrádka 21 m2 a za domem je zahrada 158 m2. Dům je moderně zařízený, připravený ihned k nastěhování. Měsíční pronájem 18 000 Kč + cca 4000 Kč inkaso. Kauce 22 000 Kč.

Nice family house for rent in a quiet location of Brno-Žabovřesky (pod Palackého vrchem), 15 min by bus near the center of the town. Downstairs there is garage, washroom with washmachine, hobby room, cloak room and hall with staircase. In the first floor is kitchen (kitchen counter, dishwasher, microwave, fridge, electric oven with gas-cooker), dining room, still-room, living room and WC, in the second floor there is bathroom with WC, four rooms (study room, bedroom, children's room and room), two rooms have entry to the balcony - there's a wonderful view of the town. Built-up area 147 m2, front garden 21 m2, garden 158 m2. Free immediately. Monthly rent: 18.000 CZK. Charges: about 4.000 CZK. Deposit: 22.000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130748
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha147
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.