Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyK náhonu, Praha - Hloubětín

K náhonu, Praha - Hloubětín
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízím krásný byt 2+kk v Hloubětíně v ulici K náhonu ve 2. patře ze 3 s výtahem. Byt je zcela nový - projekt Kejřův mlýn. 60 m2 (50m2 byt + 10m2 terasa), WC s koupelnou dohromady, je nezařízen (jen sporák a lednička v kuchyni zůstává) Dřevěné podlahy, dřevěná eurookna. V areálu je k dispozici dětské hřiště, možnost využití fitness studia a sauny pro rezidenty zdarma, 24 hod. security system a recepce v objektu. Z prostorné terasy je nádherný výhled na městskou zeleň. K bytu dále patří sklep a garáž (v ceně). Celý areál je nonstop střežen, je zde tedy bezpečno. Obyvatelé mohou využívat saunu a posilovnu, dětské hřiště. V okolí je plná občanská vybavenost. Snadná doprava do všech částí Prahy - tram 3, 8, 19, 52, 54, jen dvě zastávky metrem se nachází Obchodní centrum Černý most, sportovní centrum a Village cinemas. Galerie Harfa kousek, V Hloubětíně je plavecký a sportovní areál. Navštívit lze i Hloubětínský zámek. Byt se nachází v klidném prostředí. Cyklostezka hned za domem. Stanice metra B - Hloubětín 5 min.K nastěhování ihned. V případě zájmu prosím volejte 774595350. Na e-maily neodpovídám.

Beautiful apartment 2 + kk Hloubětín in the street K Náhonu, on the 2nd floor of 3floors. The apartment is brand new - Kejřův mlyn project. 60 m2 (50 m2 apartment + terrace 10 m2), bathroom with toilet together, it is unfurnished (fridge and a stove in the kitchen remains) Wooden floors, wooden windows. There is a children's playground, free use of fitness studio and sauna for residents free of charge, 24 hour reception and security system in place. The spacious terrace offers a magnificent view of urban greenery. The apartment also includes a cellar and garage. The whole area is guarded non-stop, so it is safe place. Residents can use the sauna and fitness room, children's playground. The neighborhood is full of amenities. Easy transportation to all parts of Prague - Tram 3, 8, 19, 52, 54, only two subway stops to the shopping center, Transport, Sports Centre and Village Cinemas. Harfa Gallery nearby, swimming and sports complex. The apartment is located in a quiet environment. Bicycle path behind the house. Metro B - 5 Hloubětín min. If interested please call 774595350, do not e-mail.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130802
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.