Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 266 m² bez realitkyKrásenská, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, Zlínský kraj

Krásenská, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, Zlínský krajČástečně vybaveno
Cena3 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 942 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám RD 5+1 ve Valašském Meziříčí, část Krásno nad Bečvou. Dům je cihlový, samostatně stojící na pozemku o rozloze 569m obklopen zahradou, užitná plocha domu je 266m. K domu patří garáž (26m) a zděná kůlna (19m). Dům je částečně podsklepený a má terasu. Je po částečné rekonstrukci, jsou zde nové rozvody, podlahy, koupelna.

Dispozice: V přízemí je předsíň s novou dlažbou a vchodovými dveřmi, hala se schodištěm, vchodem do sklepa a dveřmi na zahradu, komora, velká kuchyň se samostatnou spíží, koupelna s WC (po rekonstrukci), obývací pokoj s novými kamny a pokoj (může sloužit jako dětský pokoj, pokoj pro hosty…). Oba pokoje mají nové krásné dřevěné podlahy, v kuchyni položeno nové lino. V patře je podkrovní obývací pokoj s novými střešními okny, koupelna a WC, ložnice a dětský pokoj. V obývacím a dětském pokoji je plovoucí podlaha. Vstup na terasu je ze schodiště. Stropy jsou zatepleny polystyrenem a obloženy dřevem.

Dům je částečně zařízen, ihned připraven k nastěhování, chybí pouze kuchyňská linka. Jak dům, tak zahrada jsou ve velice udržovaném stavu. Zahrada je rozdělena na okrasnou s keři a květinami a užitkovou (ovocné stromy, kompost atd…) Nový částečně zděný plot. Vytápění je ústřední s plynovým kotlem, s možností přitápění kamny na pevná paliva s krbovou vložkou.

Dům stojí v klidné lokalitě, s dobrými sousedy, v blízkosti je městský park, obora, dětské dopravní hřiště, zámek, knihovna, obchody, vlakové i autobusové nádraží do 10 min chůze, centrum města s náměstím rovněž. Město má kompletní občanskou vybavenost, školky, školy, střední školy, úřady, nemocnice, sportovní hřiště, bazén, kino atd. Dům nestojí v záplavové oblasti.

Jsem přímý prodejce, neplatíte provizi RK. RK - můžete kontaktovat pouze v případě, že máte VÁŽNÉHO zájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130870
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha266
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.