Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyLucemburská, Praha - Žižkov

Lucemburská, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitel prodá krásný, světlý a slunný nový byt 2+kk 65 m2 v ulici Lucemburská, na pomezí Vinohrad a Žižkova.

Byt se nachází v posledním 4. patře cihlového domu pod neobydlenou půdou, veliká okna jsou orientována na jih a západ, a proto je celý byt po celý den prosluněný, což jej činí výjimečným v celém domě. Protější domy nijak nestíní slunci ani výhledu, který je volný na jih přes ulici Vinohradská (2 bloky vzdálená) a dále, na západ až na náměstí Jiřího z Poděbrad, na východ na zeleň olšanských hřbitovů. Vzhledem ke své poloze ve 4. patře je byt tichý, sousedy není slyšet. Byt je v družstevním vlastnictví se zcela splacenou anuitou a právně připravený pro převod do OV (odhadem do 2 let).

Rozloha bytu

Celková plocha bytu je 64,76 m2: obývací pokoj s kuchyní 25,14 m2, druhý pokoj 26,49 m2, koupelna 6,81 m2, předsíň 5,04 m2, WC 1,28 m2. Sklep je velký 5,5 m2.

Popis bytu

Byt prošel kompletní rekonstrukcí a zajímavou změnou dispozic (byl nově kolaudován) v roce 2004. Bezpečnostní dveře obložené kazetovým dřevem vedou do předsíně, kde je na podlaze dlažba a dostatek úložného prostoru.

Z předsíně je vstup širokými a vysokými interiérovými dřevěnými dveřmi, které jsou stejné v celém bytě, do prvního velkého obývacího pokoje s kuchyní. Prostorná a čistá kuchyně je jako nová (z roku 2004) s velkou vestavěnou lednicí, troubou a sklo-keramickou varnou deskou, vše značka Zanussi. Obývací část pokoje a kuchyň mají novou plovoucí podlahu a velká okna s výhledem na jih.

Další dveře vedou do největšího pokoje s dominantním rohovým oknem, který poskytuje plno světla a příjemný výhled z výšky do obou ulic. Tento pokoj má krásné zrestaurované původní parkety a díky vysokému stropu také na míru vestavěné dřevěné patro na spaní pro 2 osoby, které pod sebou vytváří malý dětský kout.

Z největšího pokoje je, stejně jako z předsíně, vstup do koupelny, kde je vkusně vestavěný sprchový kout obložený čirými luxfery, které celou koupelnu spolu s velkým oknem prosvětlují a odlehčují. V koupelně je zajímavě řešený zapuštěný kout pro pračku, která tak nezabírá žádný prostor. Z koupelny je vstup do samostatného WC, kde je plno odkládacího prostoru a malé okno ven.

Vytápění

Byt je vytápěn moderními novými radiátory řízenými programovatelným termostatem, vodu ohřívá pravidelně čištěný úsporný plynový kotel umístěný v kuchyni, který zároveň ohřívá vodu. Veškerá média mají vlastní individuální měřiče přímo pro byt. Přímo do bytu je zavedena kabelová televize a internet UPC (např. 10 MB/s za 490,- Kč měsíčně) a pevná telefonní linka. Ve všech velkých oknech jsou nové rolety pro maximum soukromí. Vzhledem ke své celkové totální rekonstrukci v roce 2004 je byt téměř jako nový a vnitřní vybavení není nijak opotřebené.

Bytový dům

Bytový dům prošel řadou vnitřních rekonstrukcí, byly vybudovány nové přípojky médií, výměna horizontálních rozvodů médií, kompletní výměna kanalizačních a vodovodních stoupaček, nové páteřní elektrické vedení včetně přípojek do bytů, datové rozvody, výmalby chodeb a schodiště, nové komíny. Rekonstrukce pláště objektu (střecha, okna, fasáda) a zřízení výtahu jsou v přípravě do 2 let a budou financovány z již existujících naspořených vnitřních finančních zdrojů družstva (na účtech připravených několik mil. Kč). Měsíční poplatky družstvu do fondu oprav činí 2.800 Kč měsíčně.

Lokalita

Ulice Lucemburská leží v rezidenční části stranou rušného provozu, který je primárně ve vzdálených ulicích Vinohradská a Jičínská. V nejbližším okolí domu je nejširší občanská vybavenost, lokalita je s výbornou dopravní dostupností MHD: metro A Flora 3 bloky, tramvaj linky 11, 10, 16, 5, 9, 26, noční linky, autobus linky 136, 175, vše 2-5 minut chůze. Dům je v parkovací zóně s možností parkování přímo u domu pro rezidenty (700 Kč ročně) případně i s možností krytého stání v přilehlých podzemních garážích (50 m) formou komerčního nájmu (aktuálně 3000,- Kč měsíčně). Ulice Lucemburská je podstatně širší než ulice okolní, v celé ulici a přímo u domu jsou vysázeny stromy. Leží na kopci s čistým ovzduším (viz mapy znečištění na internetu). Ve vnitrobloku hned za domem je rozlehlé dětské hřiště, v okolí jsou dětské školky, základní a střední školy, večerky, kavárna a různé restaurace, které však neruší noční klid. Palác Flora je 3 bloky od domu s maximálním moderním komfortem služeb. Doporučuji projít se po okolí a seznámit se s atmosférou této části Vinohrad.

Byt je velmi pohodlný, tichý a klidný, vhodný také pro malou rodinu. Cena 61.600 Kč za m2 odpovídá této lokalitě a koupě bytu znamená mimojiné také stále se zhodnocující investici.

Owner offers a nice mid-sized flat, 65 sq m. big, at the Vinohrady/Žižkov boundary. The flat is on the 4th floor, oriented towards South and West and due to large windows is very sunny during the entire day. The flat consists of 2 large rooms with kitchen as a part of one of these rooms, entrance hall, bathroom and separated toilet.

The flat is in a typical Vinohrady apartment house from mid 30´s. The flat has been fully renovated in 2004 and meets comfortable living standards. It is located on Lucemburská street, a quiet residential area just next to Palác Flora. Metro A “Flora”, tram and bus access is just a few minutes walk, residential parking reserved on streets.

The flat is a save investment in Prague real estate with its price continuously increasing. Please call for more information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130938
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.