Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 954 m² bez realitkyU Hřiště, Šenov - Šenov u Ostravy, Moravskoslezský kraj

U Hřiště, Šenov - Šenov u Ostravy, Moravskoslezský kraj
Cena680 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 917 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím vám možnost koupit báječný pozemek především pro individualisty, kteří nehledají typový domek, ale kteří se chtěji odlišovat od ostatních. Toto místo je vhodné zejména pro rodiny s malými dětmi, protože je situováno 100 m od mateřské školky, škola je pak vzdálená 2 zastávky MHD nebo pro všechny ty z vás, kteří mají rádí své soukromí, pohodu, klid, procházky v lese, apod. a nechětjí být obklopení sousedy ze všech stan.

Pozemek je nedaleko centra obce, ale přesto de facto na samotě, sousedi pouze z 1 strany, z ostatních stran rybník, stromy, pole, případně příjezdová cesta. V okolí pozemku 2 min MDH/bus, 2 min restaurace, obchod, hřiště, 5 min les, 15 minut autem přehrada nebo 30 minut pohoří Beskydy.

Pozemek je oplocen, u pozemku jsou veškeré IS, kanalizace plánovaná do 2 let. K pozemku nabízím i projekt rodinného domu, vyřízená stavební povolení, pokud byste chtěli daný projekt realizovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131151
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha954
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.