Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy bez realitkyDolina, Černé Voděrady - Černé Voděrady, Středočeský kraj

Dolina, Černé Voděrady - Černé Voděrady, Středočeský krajVybaveno
Cena1 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 047 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rekreační chata u Jevan v Černých Voděradech v chatové osadě Dolina

Lokalita: Střední Čechy, vzdálenost od Prahy asi 35 kmRekreační chata - zastavěná plocha 32 m2, užitná plocha 55 m2, pozemek celkem 420 m2, chata je z roku 1967, montovaná dřevěná srubová chata s podezdívkou, s podsklepením 1/2 pod zastavěnou plochou. V přízemí se nachází veranda, kuchyně, toaleta, obývací pokoj, do patra je dřevěné schodiště, kde jsou 2 pokoje.

V chatě je elektřina, rozvod vody ze studny (kopaná, 7m) elektrickým čerpadlem, sporák na PB, žumpa, topení naftové, možno snadno vyměnit za jiný zdroj.

Na zahradě se nachází dřevěná kolna na nářadí a mnoho vzrostlých stromů a okrasných keřů. Objekt se nachází ve velmi klidné chatové osadě.

"Mezi Svojeticemi, Struhařovem, Černými Voděrady a Jevany se nachází rozsáhlá chráněná rezervace Voděradské bučiny, ve které se můžete toulat kilometry v člověkem nedotčené přírodě. Je to ideální místo pro dlouhé procházky, cykloturistiku, houbaření, ale i koupání v přilehlých rybnících. V každém ročním období tu najdete překrásné lesní scenérie a kouzelná zákoutí s balvany, potůčky a studánkami. V lese nechybí mohutné buky, 300 let staré duby a modříny vypínající se až do výšky 40 metrů. Nachází se zde také bývalý lom Kamenka, odkud pochází jeden ze základních kamenů Národního divadla. V přírodní rezervaci o rozloze 658 ha jsou jedny z nejkrásnějších lesů v okolí Prahy, kterými vede řada značených cest včetně naučné stezky. V okolí nechybí několik rančů a komplex sedmi romantických rybníků, které se táhnou od Jevan k Louňovicím."

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131389
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.