Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 101 m² bez realitkyPolní, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

Polní, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 4 m² • Terasa 14 m²
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby6 700 Kč


Krásný slunný byt 3+KK (83 m2) s velkou terasou a balkónem (18 m2) v novostavbě čtyř bytových domů v rezidenční čtvrti Melicharka téměř v centru Brandýsa nad Labem. Ideální místo také pro rodiny s dětmi. Součástí velkého oploceného komplexu je vzrostlý park s lavičkami, altánem a dětským hřištěm. Vše je přístupné pouze obyvatelům domů. Vstup do areálu i jednotlivých domů je možný jen s čipovou kartou.

Byt je umístěn ve třetím (nejvyšším) patře jihovýchodní budovy. Všechny obytné místnosti mají okna na jih, ložnice také na východ, obývák s terasou také na západ. Koupelna má velké okno (balkonové dveře) na východ. Byt je logicky rozčleněn na 2 části. První část je dostupná i Vašim návštěvám: chodba, obývák s jídelnou a kuchyní a WC s umyvadlem. Druhá část je oddělena vnitřními dveřmi a nachází se zde ložnice s balkónem, (dětský) pokoj, zákoutí pro umístění pračky a sušičky a velká koupelna s vanou, WC a dvěma umyvadly. V každé obytné místnosti je TV zásuvka a zásuvka s připojením na internet. Okna jsou plastová, s izolačními trojskly. Na stejném patře je již pouze jeden další byt. K bytu patří také nadstandardně široké garážové parkovací stání (20 m2). Výtah jede přímo z garáží až k bytu. Na přilehlé ulici je dostatek parkovacích míst i pro další auto nebo návštěvy.

Byt je vybaven moderní rohovou kuchyňskou linkou s barovým pultem a vestavnými spotřebiči (varná deska a trouba umístěné v rohu kuchyně, velká vestavná lednička a mraznička, digestoř a vestavná myčka nádobí. Byt je nekuřácký a bez domácích mazlíčků.

Uvedená cena pronájmu je orientační a bude závislá na předpokládané délce pronájmu, preferovaná je co nejdelší doba. Vyúčtování poplatků a energií probíhá zcela transparentně dle skutečné spotřeby, a to předložením originálu vyúčtování nájemníkovi. Vratná kauce je ve výši tří měsíčních nájmů bez poplatků.

V Brandýse naleznete vše, co potřebujete. Několik MŠ a ZŠ, gymnázium, nespočet restaurací, několik sportovních zařízení a hřišť, in-line stezky, kino, letní kino, supermarkety Tesco, Kaufland, Lidl, Pennymarket, Billa, Norma, několik autoservisů, mnoho kadeřnictví a řadu dalších služeb. Cyklostezky vedoucí podél Labe a do okolních lesů umožňují krásné výlety do blízkého i vzdáleného okolí a sousedních měst. Pokud nedojíždíte do Prahy za prací, nebudete v Brandýse postrádat nic, kvůli čemu byste museli do Prahy jezdit. S Prahou je Brandýs propojen několika linkami MHD. Cesta autem z garáže domu k metru Černý Most trvá 10 minut. Brandýs nad Labem se opakovaně umísťuje na 3. místě ve vyhodnocení indexu kvality života mezi všemi městy v ČR.

Prosím zájemce, aby napsali pár slov o sobě a o své představě o délce pronájmu. RK prosím, aby mě nekontaktovaly.

E-mail: byt-brandys@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131488
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha101
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 14 m²
Parkování
Garáž
Balkón 4 m²
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDBrandýs nad Labem-Stará Boleslav, Pražská
🚶 418 m (5 min)
PoštaBrandýs nad Labem-Stará Boleslav 1
🚘 827 m (2 min)
ObchodPENNY
🚶 464 m (6 min)
BankaČSOB
🚶 489 m (6 min)
RestauraceGolem
🚶 754 m (9 min)
LékárnaPilulka Lékárna
🚶 503 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Na Výsluní
🚘 1 259 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 247 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 691 m (4 min)
Hřiště
🚶 602 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.