Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 4000 m² bez realitkynáměstí T.G. Masaryka, Přerov - Přerov, Olomoucký kraj

náměstí T.G. Masaryka, Přerov - Přerov, Olomoucký kraj
Cena650 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 788 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Milí zájemci, hledáte místo pro stavbu rodinného domu v krásném prostředí střední Moravy? Preferujete bydlení v náruči přírody? Je-li tomu tak, nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek v katastru obce Dolní Újezd. Pozemek se nalézá v mírném svahu a je směřován na jihovýchod. Tvar pozemku je ideální obdélník s rozměry cca. 23,5 x 165 m a celkovou plochou 3909m2. V sousedství pozemku se nachází zahrady ze západní strany a pole ze strany jižní. Z východní strany pozemku se v současné době dokončuje jeden rodinný dům a ze strany severní je pozemek zakončen smíšeným lesem. Pozemek skýtá malebný výhled na Moravskou bránu. Výhodou pozemku je, že do Lipníku nad Bečvou se autem dostanete cca za 4 minuty. Do Olomouce, Hranic a Přerova je to pak přibližně 10 minut.

Na hranici pozemku je přivedena elektřina a přes silnici je k dispozici voda a plyn.

Mladé rodiny jistě ocení, že v obci Dolní Újezd je jak mateřská, tak základní škola. V obci je dále ještě pošta a obchody s běžným sortimentem.

Pro ty z vás, kdo chtějí bydlet v klidném, malebném prostředí (a nikoli v satelitu nebo rušné části obce), se jedná o ideální volbu. Neváhejte a obraťe se na nás s jakýmikoli dotazy; budeme se těšit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131594
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha4 000
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.