Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyLásenická, Praha - Kyje

Lásenická, Praha - KyjeVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronájem vybaveného bytu 2+kk (2+1) 51m2 v novostavbě z roku 2001. Byt se nachází v prvním patře ze čtyř bez výtahu v blízkosti metra Rajská Zahrada (cca 20 min centrum). Parkování před domem, sklep v suterénu. Kauce 10 500 Kč, nájem 10 500 Kč + poplatky cca 3 500 Kč. Volné od května 2011, podle dohody možné i dřív. Vytápění ústřední dálkové, vybavení: v chodbě dlažba, vestavěná skříň, koupelna s vanou, WC zvlášť s pračkou, v kuchyni lednička s mrazákem, elektrický sporák a mikrovlnka. Byt je vybavený nábytkem, v ložnici manželská postel s úložnými prostory, velká dvojitá skříň, komoda, v obývacím pokoji rozkládací pohovka s polštáři, konferenční stolek, jídelní stůl s židlemi. V místnostech je plovoucí podlaha (rekonstrukce 2007). Možnost UPC služeb, internet, telefon.

For rent furnished apartment 2 + kk (2 +1) 51 m2 in a new building in 2001. The apartment is located on the first floor from four, without elevator, near to Metro Rajska Zahrada (20 min centre). Parking in front of the house, the cellar in the basement. Deposit 10 500 CZK, letting 10 500 CZK + fees of around 3 500 CZK. Available from May 2011, according to an agreement possible before. Remote central heating, equipment: in the hallway floor tiles, built-in wardrobe, bathroom with bath, separate toilet with washing machine, kitchen with fridge freezer, electric cooker and microwave. The apartment is furnished, bedroom double bed with storage space, large double wardrobe, chest of drawers in the living room sofa with cushions, coffee table, dining table and chairs. The room is a floating floor (reconstruction 2007). Possibility of UPC services, internet, phone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131641
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.