Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 324 m² bez realitkySádky, Praha - Troja

Sádky, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Cena0 Kč


Luxusní činžovní vila o čtyřech nadzemních podlažích.Vhodná pro vícegenerační bydlení nebo pro firmu. V roce 2010 byla dokončena generální rekonstrukce objektu s využitím nejkvalitnějších materiálů, dle návrhu renomované společnosti „Znamení čtyř - architekti s.r.o.“. Celková plocha budovy je 323,81 m2. Bytová plocha je 286,45 m2. Zastavěná plocha 92 m2. Zahrada 102 m2

Vila disponuje 4 samostatnými byty.:

Byt číslo 1: 2+1 s přímým výstupem na zahradu prosklenou stěnou z obývacího pokoje/pracovny , kompletně vybavená kuchyně/zázemí osvětlená oknem s anglickým dvorkem, ložnice/hobby také s anglickým dvorkem. Koupelna s vanou a wc, samostatné wc, 2x sklad/šatna. Velikost 57,21 m2.

Byt č. 2: 2+1 1 NP obývací pokoj s balkonem, kompletně vybavená kuchyň, předsíň, koupelna s vanou a wc, ložnice s šatnou. Velikost 53,08 m2 vč. balkonu.

Byt č. 3: 2+1 2 NP obývací pokoj s balkonem, kompletně vybavená kuchyň, předsíň, koupelna s vanou, dvěma umyvadly a wc. Ložnice s šatnou. Velikost 66,16 vč . balkonu.

Byt č.4: 4+kk mezonet v 3 a 4 NP. 3 NP tři ložnice, jedna s balkonem, koupelna s vanou a wc, předsíň schody do 4 NP. Ve 4 NP je z poloviny prosklený obývací pokoj s balkónem a výhledem na Pražský hrad a Trojský zámek. Otevřená kuchyně s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna s vanou a wc. Velikost 110 m2 vč. balkonu.

Každý byt vybaven dřevěnými podlahami z masivu teak, vestavěnými skříněmi, špičkovou kuchyní s vestavěnými spotřebiči AEG vč. pračky se sušičkou, designovými svítidly a samostatným kondenzačním plynovým kotlem. Každý byt má EZS s napojením na pult centrální ochrany. Vzduchotechnika je podtlaková s odsáváním vzduchu z WC a koupelen. Každý byt má samostatnou klimatizaci. Zahrada má trávníkový koberec, osvětlení chodníků i zídky , venkovní sezení s grilem. Terasa je plně osvětlena. Inženýrské sítě − voda, kanalizace − el. energie − vytápění kondenzačním plynovým kotlem

Měření energií a vody je samostatné pro každý byt zvlášť.

Prodej bez zprostředkovatele, kontakty jsou přímo na majitele nemovitosti.

Cena dohodou, nutno vidět.

Luxery apartment house in Prague.

4 apartments 3x 2+1, 1x 4+kk. After complete reconstruction.On prestigious adress. It is suitable for large family or company

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131645
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha324
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.